Δανάη Μπάρκα: «Στην τηλεόραση βλέπουν ανθρώπους που πληρώνονται για να βρίζουν άλλους ανθρώπους»

2

Στο "Σημείο Συνάντησης", ήταν καλεσμένη η Δανάη Μπάρκα και μέσα σε όσα αποκάλυψε, αναφέρθηκε στις κριτικές που δέχεται στα social media,Την τηλεόραση αλλά και την μητέρα της,Βίκυ Σταυροπούλου.

"Όταν στην ελληνική τηλεόραση έχουν συνηθίσει να βλέπουν ανθρώπους που πληρώνονται για να βρίζουν άλλους ανθρώπους, δε θα γίνει συνήθεια; Όταν ανοίγουμε ένα πρόγραμμα και βλέπουμε τον έναν να πετάει υπαινιγμούς. Όταν βλέπουν κεντρικές παρουσιάστριες να μου το κάνουν αυτό και να αφήνουν υπαινιγμούς, τύπου "είναι η κόρη της Βίκυς" και τίτλους. Δεν είναι λογικό να μπει στο μυαλό;",είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

"Το πρώτο πράγμα που ονειρευόμουν όταν είπα "ναι" σε αυτήν την εκπομπή είναι πως θέλω πάντα να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν τα παιδιά των ανθρωπων που σχολιάζουμε και οι οικογένειες τους. Δε θέλω να προσβάλλουμε ποτέ κανέναν. Είναι πολύ σημαντικό. Δε νομίζω πως υπάρχει η συγκεκριμένη γραμμή αλλού".

Σε όσους θεωρούν πως δεν έχει αντιμετωπίσει επαγγελματικές δυσκολίες γιατί είναι η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου ,σημείωσε:

"Είναι ξενέρωμα να βλέπεις πως σε βρίζουν. Βρίσε με στο θέατρο. Δε με έχεις δει καν ως ηθοποιό. Μου φαίνεται ντροπή να θεωρεί κανείς πως επειδή η μαμά μου είναι ηθοποιός είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Δεν ξέρει το bullying που έχω υποστεί και πως παλεύω δύο φορές. Δεν υπάρχει κανένα παιδί ηθοποιού που να έχει περάσει την πορεία του".

"Νιώθω επειδή έχουμε χάσει στο παρελθόν πολλές στιγμές οι δυο μας, η κάθε μία έχει τα τραύματα της και κάπως τα βγάζουμε. Η μαμά μου από την παράσταση της και εγώ με την πρώτη ευκαιρία μπορεί να αναφέρω τη μαμά μου, αλλά ως μαμά όχι ως Βίκυ. Νιώθω ότι έχουμε τέτοιο δέσιμο, γιατί μεγαλώσαμε μαζί. Έχουμε ιδιαίτερη σχέση, δημιουργήσαμε γρήγορα ένα διαφορετικό πλαίσιο για την οικογένεια μας",είπε χαρακτηριστικά για την σχέση της με την μητέρα της .

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. γι αυτό και εσύ έκραξες τον Λιάγκα !! Δεν ξέφυγες λοιπόν απο την πεπατημένη , ούτε έφερες το νέο ήθος στην τηλεόραση όπως πρέσβευες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε παραλήρημα μεγαλείου η "πάμε Δανάη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !