Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του «All Star YFSF»

Χρήστος Παναγούλης
4

Το «YFSF» θα επιστρέψει στις οθόνες μας με την νέα χρονιά, αυτή τη φορά σε μία All Star εκδοχή. Δέκα αγαπημένοι παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους θα ανέβουν ξανά στην σκηνή του show για να μας χαρίσουν στιγμές γέλιου και συγκίνησης. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται για άλλη μια φορά η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ αυτές τις μέρες «κλειδώνουν» και τα πρόσωπα που θα καθίσουν στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», πολύ κοντά σε συμφωνία με την παραγωγή βρίσκονται ο Τάκης Ζαχαράτος, η Μιμή Ντενίση, ο Δημήρης Σταρόβας και ο Μιχάλης Ρέππας. Για τον τελευταίο βέβαια υπάρχει ένα μικρό «αγκάθι», αφού ο γνωστός σεναριογράφος ανήκει στο δυναμικό του MEGA, εκεί όπου αναμένεται να προβληθεί η νέα του σειρά. O ANT1 έχει ζητήσει την έγκριση του μεγάλου καναλιού για να συμμετάσχει ο Μιχάλης Ρέππας στην κριτική επιτροπή του «YFSF», ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμα κάποια απάντηση. Υπενθυμίζουμε ότι οι διαγωνιζόμενοι του «All Star YFSF» θα είναι οι: Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Κώστας Δόξας, Ησαΐας Ματιάμπα, Θανάσης Αλευράς, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Τάνια Μπρεάζου, Λευτέρης Ελευθερίου και Κρατερός Κατσούλης.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Μιμή και ο Τάκης ήταν υπέροχοι ως κριτές. Οι άλλοι δύο πολλοί αδιάφοροι. Ο Σταρόβας κιόλας στις δύο χρονιές ήταν ανύπαρκτος. Εγώ θα προτιμούσα Μπέσυ Μάλφα και Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Η κάποιον τραγουδιστή τύπου Μαζωνάκη. Γιατί τρεις άντρες? Λάθος του καναλιού. Κατά τη γνώμη μου η Μίρκα πέρσυ έκλεψε τις εντυπώσεις και όχι ο Σταρόβας. Εγώ θα πρότεινα και Μουτιδου στην επιτροπή να γίνει χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα επρεπε να βαλουν ατομα στην επιτροπη απο τις επιτροπες των δυο τελευταιων your face γιατι ηταν οτι πιο αδιαφορο αχρωμο αοσμο αταιριαστο εχει υπαρξει,ειδικα τωρα που θα υπαρχει ο Ζαχαρατος θα πρεπει να βρουν ενα ατομο να μπορει να δινει πασα στις πλακες,παντως το ονομα ζαχαρατος στην επιτροπη οπως και ολοι οι διαγωνιζομενοι ειναι πολυ θετικα κ εχει ολα τα φοντα φετος το σοου για επιτυχια ,φυσικα ολα θα εξαρτηθουν απο τον ανταγωνισμο,γ αυτο καλυτερα να μη ρισκαρουν να το βαλουν κυριακες απεναντι απο survivor αλλα καλυτερα σαββατο που ο Παπαδοπουλος φετος ειναι στα χειροτερα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7:28 Το survivor μολις μπει ο ανταγωνισμός είμαι σίγουρος οτι θα πέσει αρκετά γιατι οι παίκτες είναι άνοστοι για αυτό καλά θα κάνουν να το βάλουν Κυριακή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θελω να πιστεψω πως αυτη ειναι η επιτροπη.η μιμη και ο σταροβας ειναι λαθος.μου αρεσουν οι αλλοι δυο.και πως ξερεις στηβ οτι ο ρεπας ειναι αδιαφορος?η μερα του σσου πρεπει ειναι κυριακη.ο αντεννα δεν θα αφησει την μερα.το σαββατο δεν εχει διαφημιση,ειναι για να κρυβεται ο κοκλωνης οπως εκανε και ο μενιος.το σουρβαιβορ πρεπει να ανησυχει οχι ο αντεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !