Say It : MEGA - (Δεν) Έχω τάσεις αυτοκτονίας;

2

Αυτό που παρατηρώ (όπως όλοι μας), με τον προγραμματισμό του Mega, δείχνει έλλειψη εμπειρίας.

Βάζεις μια σειρά στις 21:00..τα νούμερα τηλεθέασης, δεν ξεπερνούν το 6%...την κόβεις και βάζεις άλλη..ολοκληρώνεται και ξαναβάζεις την ίδια πάλι απ'την αρχή !!

Ο λόγος ; Τάχα το κοινό δε θέλησε πρίν κανα δίμηνο να τη δει, και τη πεθύμησε τώρα;

Τσεκάρετε τις σειρές που έχει προβάλλει, από το καλοκαίρι και μετά : Βάζει, κόβει,βάζει άλλες, τελειώνουν, βάζει τις ίδιες...Λούπα χωρίς λόγο δηλαδή !!!

Αυτός που καθορίζει το πρόγραμμα, δεν το βλέπει αυτό; Μπαίνεις στη μάχη με τα ίδια όπλα συνέχεια, χάνεις με κάτω τα χέρια, και όλα πάνε καλά ;

Και είσαι σε κανάλι, με τεράστια ταινιοθήκη...ένα σωρό σειρές, που τις ακριβοπλήρωσε ο ιδιοκτήτης το καλοκαίρι, που χάθηκαν ;  Μια συλλογή, που καραδόκησαν όλοι οι "μεγάλοι" για να την αποκτήσουν, μένει στα αζήτητα...

Το να χαραμίσεις ένα θησαυρό σαν του MEGA, δείχνει ερασιτεχνισμό σε αποφάσεις και πράξεις..Τουλάχιστον, κάντε τη προσπάθειά σας, μην τα αφήνετε να "σκονίζονται" !!!

Οι συνθήκες, βοηθούν για μια τέτοια απόπειρα...Υπάρχει κόσμος αρκετός, που δε προτιμά τα reality, και θα γούσταρε να δει καμια παλιά καλή σειρά, κάτι ευρέως διαδεδομένο στο διαδίκτυο (ας μη κρυβόμαστε μεταξύ μας..)

Υ.Γ. 1 : Δώστε στο κοινό τον λόγο, κάντε μια ψηφοφορία για το ποιές σειρές θέλουν να ξαναπροβληθούν από το κανάλι...Ακούστε όλες τις γνώμες, όχι μονο τους Δυο Ξένους, το Πενήντα Πενήντα και τους Ευτυχισμένους Μαζί....

Υ.Γ. 2 : Πρέπει να καταλάβουν επιτέλους στο MEGA,οτι τα κόλπα τύπου ANT1, με Κων/νου & Ελένης, δεν πετυχαίνουν παντού.. 

Κείμενο αναγνώστριας: Κώστας Αδαμίδης


Το TVNEA.COM και οι διαχειριστές του, δεν υιοθετούν κανένα από τα άρθρα.


To TVNEA.COM  με τη νέα του στήλη "Say it" και σου δίνει την δυνατότητα με ένα απλό email να ακουστεί η σκέψη σου και η κριτική σου στα τηλεοπτικά θέματα άλλα και στους STARS τις καθημερινότητα μας.
Στείλε τώρα κι εσύ το κείμενο σου, γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες, όχι κεφάλαια γράμματα, και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και δες το δημοσιευμένο στο αγαπημένο σου site!
Τα κείμενα θα δημοσιεύονται άμεσα.

Email
tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και αν θέλουν κατι καινούριο γιατι δεν προβάλλουν την σειρά Το μυστικό της πεταλούδας που παίζει στο PIK της Κύπρου;Λεφτά δεν εχουν να την αγοράσουν;
    Και με τα τηλεπαιχνίδια δεν έκαναν σωστή επιλογή,αδιάφορο το Γιεν της Σ.Καρυδη αλλα και το Σουπερμάρκετ που θα βγει με τον Τ.Σφηνο.Θα τους πρότεινα να βγάλουν το Παμε για αλλα που παρουσίαζε κάποτε ο Β.Μπονατσος στο Σταρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ Λέω καλύτερα το Mega να περιορίσει λίγο τις επαναλήψεις μπας και αφοσιωθεί περισσότερο στο νέο πρόγραμμα του. Ακόμα και η ΕΡΤ έχει ξεκινήσει το νέο της πρόγραμμα. Όσο το Mega είναι απασχολημένο με τις επαναλήψεις θα κάνει μονοψήφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !