Απόστολος Ρουβάς: «Kανένας δεν σε πληρώνει επειδή λέγεσαι Ρουβάς»

0

 

Καλεσμένος στο  “DOT” ηταν χθες ο μάγειρας της εκπομπής "Πάμε Δανάη",Απόστολος Ρουβάς.

Ο Απόστολος Ρουβάς μίλησε για όλα,αναφέρθηκε στην απόφαση του να φύγει από την Κέρκυρα και να μετακομίσει Αθήνα αλλα και για το αν του χαρίστηκε κάτι επειδή φέρει το επώνυμο "Ρουβάς".

«Στα 23 μου αποφάσισα να έρθω να δοκιμάσω στην Αθήνα. Ήταν λίγο περίεργη φάση τότε. Μου πρότειναν μια δουλειά σε μια εταιρεία εισαγωγής ρούχων, όπου θα δουλεύαμε στο τμήμα των πωλήσεων. Κάπως λίγο, όχι ακριβώς με ανάγκασαν, μου έλεγαν πως χρειάζονται έναν άνθρωπο εκεί και δούλευε και ο αδελφός μου, ο Βασίλης. Δεν το πολυσκέφτηκα και πήρα την απόφαση και ήρθα. Βέβαια δεν πέρναγα καλά τότε, δεν μου άρεσε η Αθήνα και ο τρόπος ζωής εδώ. Άλλαξε ο τρόπος που ζούσα. Έφυγα από την Κέρκυκα όπου είχα όλους μου τους φίλους, τις παρέες, τα πάντα όλα και ξαφνικά βρέθηκα στην Αθήνα σε ένα μέρος αφιλόξενο για μένα. Σε μια δουλειά που τελικά δεν μου άρεσε και τόσο πολύ. Κάποια στιγμή σταμάτησα από αυτή την εταιρεία, μπήκα πάλι σε μια άλλη με πωλήσεις σε άλλο αντικείμενο και εκεί απογοητεύτηκα εντελώς. Δεν μου άρεσε καθόλου και τα έσβησα όλα και λέω… πάμε πάλι πίσω! Γύρισα πίσω και την θεώρησα σαν μια αποτυχία μου. Δεν ήταν καλή επιλογή το ότι έφυγα.

Kανένας δεν σε πληρώνει επειδή λέγεσαι Ρουβάς. Στην πραγματικότητα πρέπει κάτι να μπορείς να κάνεις. Οπότε αυτή ήταν πάντα και η λογική μου. Ήθελα πάντα να μπορώ να κάνω κάτι. Από κει και πέρα, εάν σε ωφελεί ή όχι να λέγεσαι έτσι, είναι κάτι άλλο.

Τώρα που το σκέφτομαι, η πρώτη δουλειά που έχω κάνει ποτέ ήταν κομπάρσος σε μια ταινία του BBC που είχε γυριστεί στην Κέρκυρα. Ήμουν στο δημοτικό, είχαμε κάνει τέσσερα γυρίσματα και παίζαμε κομπάρσοι στην ταινία αυτή. Τα παιδιά στο πλήθος και είχα πάρει 20.000 δραχμές και αγόρασα το πρώτο μου ποδήλατο.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Ρουβάς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !