Αλέξης Γιωργούλης- Κώστας Τσουρός: Η παρεξήγηση τους λύθηκε τηλεφωνικά

1

Για τον καβγά που είχαν το Σάββατο on air με τον Αλέξη Γιωργούλη,αναφέρθηκε χθες ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται".

Ο γνωστός δημοσιογράφος, θέλοντας να βάλει ένα τέλος στην φημολογούμενη κόντρα μεταξύ του ίδιου και του γνωστού ηθοποιού και ευρωβουλευτή, ανέφερε πως μίλησαν τηλεφωνικός και η παρεξήγηση λύθηκε.

«Θέλω να πω κάποια πράγματα για να τα ξεκαθαρίσω, γιατί έγινε χθες αυτή η αμήχανη στιγμή και ήταν ατυχής στιγμή και δεν έπρεπε να γίνει. Το κακό ξεκίνησε από την αρχή, γιατί εγώ δεν εξέφρασα ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου στον Αλέξη Γεωργούλη. Δηλαδή εγώ είχα ακούσει που έλεγε τα έξοδα για το γραφείο, αυτό είχα ακούσει και εκεί ήταν η ένστασή μου. Χθες, λοιπόν, πάνω σε αυτή την αμηχανία, δεν μπορούσε να καταλάβει τι εννοώ και ακούστηκε σαν να λέω κάτι άλλο. Εμένα η έντασή μου ήταν ότι έλεγε μισθό τα έξοδα γραφείου.

Μετά μίλησα στο τηλέφωνο με τον Αλέξη Γεωργούλη ακούσαμε όλη την συνέντευξη, όπου εγώ ερμήνευσα αυτό που είπε ο Αλέξης Γεωργούλης, ότι έλεγε μισθό τα έξοδα γραφείου. Ο Αλέξης Γεωργούλης μου είπε ότι ήταν ξεκάθαρο, ότι δεν εννοούσε αυτό και ότι εννοούσε κάτι άλλο και αν ακούσεις την συνέντευξη στην συνέχεια σε άλλο σημείο ξεκαθαρίζει τι εννοεί. Οπότε στο συγκεκριμένο κομμάτι ήταν θέμα ερμηνείας δικής μου. Ο Αλέξης είπε κάτι άλλο και εγώ το ερμήνευσα διαφορετικά με βάση αυτό που άκουσα. Ωστόσο λύθηκε το θέμα. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην θεωρεί ο Αλέξης και κανένας ότι υπάρχει εμπάθεια. Το θέμα είναι ότι επειδή ο Αλέξης Γεωργούλης τυγχάνει να είναι και πολιτικός, για μένα ένας πολιτικός πρέπει να κρίνεται πιο αυστηρά. Για αυτό ήταν η στάση μου τέτοια, αλλά από εκεί και πέρα λύθηκε με τον Αλέξη. Αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !