Η Θεοφανία Παπαθωμά απαντά για τις δηλώσεις του συντρόφου της Γρηγόρη Πετράκου περί κορονοϊου

0

Την Θεοφανία Παπαθωμά φιλοξένησε χθες στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του συντρόφου της, Γρηγόρη Πετράκου περί κορονοϊού που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Η ίδια,αναφέρθηκε στο παρασκήνιο των συγκεκριμένων δηλώσεων.

"Δεν συνέβη κάτι, ο Γρηγόρης έκανε μια έρευνα, δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία και κάποιες γνωματεύσεις γιατρών, ειδικών και έκανε μια αναδημοσίευση στην ουσία, δεν είπε κάτι δικό του, οπότε όλο αυτό το ανάθεμα και αυτός ο ντόρος εμένα μου φαίνεται αστείος. Ο Γρηγόρης φοράει τη μάσκα εκεί που πρέπει, αλλά το να μη θες να πας εκεί που φοράνε μάσκα και να κάθεσαι σπίτι σου για να μη τη φορέσεις, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Δεν είπε ποτέ ότι πάει στα μέρη που δεν φοράνε μάσκα και εκείνος δεν φοράει, αυτό παρερμηνεύτηκε λίγο γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα",δήλωσε αρχικά.

Παράλληλα,διέψευσε τις φήμες πως έχει υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση. Τόνισε πως ο σύζυγός της, αναδημοσίευσε συγκεκριμένες στατιστικές και στοιχεία του ΕΟΔΥ και του CDC και όχι δικές του θεωρίες.

"Δεν φοβάμαι μην κολλήσω κορονοϊό, γιατί προσέχω, φροντίζω το ανοσοποιητικό μου να είναι ισχυρό, προσέχω τις συναναστροφές μου, έχω ενημερωθεί και ο Θεός βοηθός. Μιλάω με τους γονείς μου, δεν εκτίθενται και εκείνοι σε κίνδυνο, είναι απομονωμένοι όπως όλος ο κόσμος [...] Πιστεύω ότι η ελευθερία μας είναι εσωτερική, δεν είναι εξωτερική. Πάντα, σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση ψάχνω να βρω τι είναι το καλό. Ούτως ή άλλως όλα γίνονται για να πάρουμε ένα μάθημα και να εξελιχθούμε. Έχω βρει ότι το καλό σε αυτή την κατάσταση είναι ότι έχει εξαφανιστεί το άσκοπο, οι άσκοπες συναναστροφές, οι στιγμές που ξοδεύαμε ανούσια, έχει εξαφανιστεί δηλαδή το ψέμα και σου δίνεται η ευκαιρία να εστιάσεις για ενδοσκόπηση και να μείνεις με τον εαυτό σου, να βρεις την αλήθεια σου" πρόσθεσε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !