«Πήγα να κάνω εξετάσεις και βρήκαν ότι είχα τέσσερα αιμαγγειώματα...»

0

Ανθρώπους που έχουν δώσει μάχη με τα κιλά τους και βγήκαν νικητές, είχε καλεσμένους χθες ο Αντώνης Σρόιτερ στο “Tik Talk”.

Μια εκ των καλεσμένων ήταν η Ελάννα Τρυφίδου, η οποία εξομολογήθηκε την μάχη και την προσπάθεια της να χάσει τα περιττά κιλά που είχε.

«Ήταν 35, έγιναν 30 γιατί ο χρόνος ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος και κακά τα ψέματα πάντα καταφεύγεις στο φαγητό. Ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει υπέρβαρος πάντα θα καταφύγει στο φαγητό. Το τελευταίο διάστημα έχω ξεκινήσει πάλι την προσπάθειά μου, την διατροφή μου με τον Κωνσταντίνο Ξένο. Τρία χρόνια είναι η προσπάθεια αυτή. 121 κιλά ήμουν, πήγα 85. Ήμουν χοντρή. Πρέπει να λέμε τη λέξη χοντρός. Εγώ έτσι ξεκίνησα όταν μια φίλη μου είπε “ξέρεις ότι πια είσαι χοντρή;”. Ο στόχος είναι τα -40 με -50. Αυτή τη στιγμή είμαι στα -31. Ουσιαστικά έχω άλλα 20 κιλά», είπε στην αρχή και αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και ότι γεννήθηκε 5 κιλά και πως στα 13 της χρόνια βρέθηκε για πρώτη φορά σε κέντρο αδυνατίσματος και μπορεί να είδε αποτέλεσμα, ωστόσο αυτό δεν κράτησε για πολύ αφού τα κιλά επανήλθαν σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ξύπνησα ένα πρωί και δε μπορούσα να περπατήσω. Έτσι ξεκίνησα. Έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Πάντα ήμουν υπέρβαρη. Μεγαλώνοντας μια γυναίκα πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι και στις δυο καραντίνες έφαγα περισσότερο, περπάτησα αλλά έφαγα. Ήταν και μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί έχασα τη δουλειά μου, τον μπαμπά μου και ήρθε και η καραντίνα. Πήρα πίσω πέντε κιλά, δεν είχα τη διάθεση να κάνω και διατροφή. Τώρα όμως ξεκίνησα πάλι να προσέχω γιατί τώρα είμαι έτοιμη. Δεν θα έκανα χειρουργείο. Είναι πολλοί άνθρωποι που παλεύουν με τα κιλά. Βεβαίως ζήλευα τις ωραίες κοπέλες στη δουλειά μας που έτρωγαν και εγώ δε μπορούσα να είμαι έτσι. Ζήλευα τα ρούχα, μίνι δεν έχω βάλει ποτέ στη ζωή μου. Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα θαυμάζω, θα ήθελα να είμαι αδύνατη. Έχω ακούσει να λένε “είμαι καλά με τον εαυτό μου” όχι δεν είσαι καλά απλά το ωραιοποιείς. Όταν φτάσω το στόχο μου θέλω να βάλω μπικίνι. Όταν έχασα τα πρώτα δέκα κιλά αισθάνθηκα σαν τον Τσιτσιπάς», δήλωσε η Ελεάννα Τρυφίδου και πρόσθεσε: «Πήγα το προηγούμενο καλοκαίρι να κάνω εξετάσεις και βρήκαν ότι είχα τέσσερα αιμαγγειώματα τα οποία ήταν εκ γενετής αλλά δε φαινόντουσαν από το λίπος. Τώρα οι εξετάσεις μου είναι πολύ καλύτερες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !