Εύα Σιμάτου: Η σχέση της Μαίρης Χατζίδου και του Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες»

0

Στο περιοδικό Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου παραχώρησε συνέντευξη η τηλεοπτική Μαίρη Χατζίδου από την σειρά "Άγριες Μέλισσες". Η κατά κόσμον Εύα Σιμάτου,μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε να παίξει στην δραματική σειρά του ANT1 και την σχέση της με τον Βόσκαρη.

Πώς σας έγινε η πρόταση να πάρετε μέρος στις «Άγριες Μέλισσες» στη σειρά-φαινόμενο του ΑΝΤ1;

Με προσέγγισε η φοβερή Μιράντα Ρωσταντή, που κάνει το κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες και μου είπε ότι η σεναριογράφος Μελίνα Τσαπάνη και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος έχουν έναν κόντρα ρόλο για εμένα. Αυτό και μόνο με γοήτευσε. Το πρώτο κάστινγκ έγινε με τη Μιράντα, το δεύτερο με τον Λευτέρη Χαρίτο, το τρίτο με τον Βασίλη Μπισμπίκη, το τέταρτο με τη Μαρία Κίτσου κι έτσι μπήκα στην σειρά. Το ενδιαφέρον είναι ότι άρχισα να παρακολουθώ την σειρά την περίοδο της καραντίνας -πριν δεν προλάβαινα-, από τον περασμένο Μάρτιο που κλειστήκαμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Μάλιστα, έβλεπα με μανλια το ένα επεισόδιο μετά το άλλο. Την αγάπησα πάρα πολύ και συνέχισα με τά την καραντίνα να μην χάνω επεισόδιο. Οι Άγριες Μέλισσες έχουν όλα τα υλικά για τη συνταγή της επιτυχίας. Εξαιρετικό σενάριο, με δυνατή πλοκή, με ήρωες που έχουν βάθος, με υπέροχη σκηνοθεσία, λαμπρό καστ ηθοποιών, καλαίσθητη φωτογραφία. Όταν πήρα το σενάριο στα χέρια μου, ένιωσα ότι έχει αρχή, μέση, τέλος – μια κορύφωση, μια διαδρομή. Η Μαίρη Χατζίδου ήταν ένα δώρο για εμένα. Αυτό που μου έδωσε να καταλάβω ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ότι θα πρέπει να αποφύγουμε κάθε πιθανή γραφικότητα σε σχέση εμ την ηρωίδα μου και να δράσουμε με οικονομία. Να βγει η αλήθεια της μέσα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στην φυλακή.

Ποια ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα για εσάς;

Οι σκηνές βίας, στις οποίες έπρεπε να σηκώσω το χέρι στο Λενιώ, να της πετάξω τα ρούχα, να κρατήσω μαχαίρι. Ένιωθα συναισθηματικά πολύ πιεσμένη. Η ηρωίδα μου δεν θέλει να δείξει σε καμία εκεί μέσα ότι είναι ψυχολογικά ευάλωτη ή ευαίσθητη. Το έδειξε μόνο στο Λενιώ, όταν έμαθε για την έκτρωση που της έκαναν, γιατί αυτή μπορεί αν την καταλάβει. Μαίρη και Λενιώ έχουν τις ίδιες ρωγμές. Δύο ανεξάρτητες γυναίκες έγιναν έρμαια ενός άρρωστου άνδρα, που εκμεταλλεύεται τη θέση που κατέχει μέσα στη φυλακή.

Ποια αισθήματα τρέφει η Χατζίδου για τον Βόσκαρη;

Ουσιαστικά τον μισεί. Απλώς κοιτάζει να επωφεληθεί από αυτόν για αν καταφέρει να επιβιώσει εκεί μέσα και να μην τρελαθεί. Η σχέση τους βασίζεται ξεκάθαρα στο συμφέρον. Μια σχέση υπολογισμού. Η ερωτική σχέση που διατηρούν την κάνει να έχει πιο καλή μεταχείριση σε σχέση με όλες τις άλλες και να κρατά τις ελευθερίες της. Ο Βόσκαρης την έχει ξεχωρίσει από όλες τις άλλες κρατούμενες και εκείνη έχει γίνει τα αυτιά και τα μάτια του. Η Μαίρη ξέρει ότι, για να τη βγάλει καθαρή σε αυτό το κολαστήριο ψυχών, πρέπει να έχει στρατηγική. Τα όπλα της είναι η λογική και η σαγήνη. Με αυτά οχυρώνεται απέναντι στον δεσμοφύλακά της. Δεν ξέρω αν είναι ερωτευμένη με τον Βόσκαρη, αν είναι συναισθηματικά, ερωτικά εξαρτημένη από αυτόν, αν έχει πάθει το σύνδρομο της Στοκχόλμης, ξέει μόνο ότι ο Βόσκαρης είναι η καθημερινότητά της και εκείνη θα κάνει τα πάντα ώστε να μην τη βασανίζει άλλο και να μην υποφέρει.

Της βγάζει της Λενιώς το καπέλο που αντιστάθηκε στον Μάνο Βόσκαρη, που του πήγε κόντρα;

Ναι. Γιατί αυτές οι δύο είναι φτιαγμένες από τα ίδια υλικά, έχουν ισχυρές προσωπικότητες, αρχηγικές τάσεις, γι΄ αυτό και συγκρούονται. Αλλά η μια παραδέχεται τον τρόπο τον χαρακτήρα της άλλης. Η Χατζίδου αναγνωρίζει ότι τελικά η Ελένη στάθηκε στα πόδια της και έβαλε τον Βόσκαρη στη θέση του.

Θα αποδράσουν μαζί;

Δεν ξέρω αν η Μαίρη ακολουθήσει την Λενιώ, αν θα αποδράσει, γιατί μέσα της έχει πολλές τύψεις, ξέρει πού είναι  θέση της. Έχει σκοτώσει τον αρραβωνιαστικό της και τη φίλη της, όταν τους έπιασε μαζί. Διπλό φονικό και ενοχές.

Πηγή zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !