Συγκινεί η Έρικκα Πρεζεράκου για την 7χρονη ανιψιά της που νοσεί απο καρκίνο

Μέσω Skype μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Έρρικα Πρεζεράκου. Η 7χρονη ανιψιά της ολυμπιονίκης διαγνώστηκε με μια επιθετική μορφή καρκίνου και πρέπει να μεταφερθεί στην Αμερική και συγκεκριμένα σε κλινική στο Τέξας.

Η Έρικκα Πρεζεράκου,τόσο από τα social media αλλα και μέσω της εκπομπής έκανε έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά.

«Προσπαθούμε να βρούμε λύση για να ξεπεράσει η μικρή Αναστασία το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Πρέπει να μεταφερθεί σε κλινική στο Τέξας που είναι εξειδικευμένη. Αυτήν τη στιγμή χρειάζονται τη βοήθειά μας. Από προσευχή μέχρι να βάλουμε χρήματα σε ένα κοινό λογαριασμό μέσω της Eurobank.

Θα χρειαστούν περίπου 700.000 ευρώ και έχουν συγκεντρωθεί τα μισά. Είμαι πολύ συγκινημένη από την ανταπόκριση του κόσμου. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχει ελπίδα. Εδώ μας λένε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι γιατί είναι μια σπάνια μορφή καρκίνου. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει το θαύμα και όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε για να τα καταφέρει η Αναστασία».

«Η Αναστασία, επειδή όλο αυτό ξεκίνησε όταν τα ματάκια της γύρισαν και νομίζαμε ότι έπαθε κάποιο εγκεφαλικό, ήρθε αμέσως με την οικογένειά της από την Καλαμάτα. Είμαστε σε μια διαρκή ταλάντωση. Ένα κομμάτι που ή θα κλαίμε ή θα λέμε πάμε γερά. Κάναμε πριν ένα μήνα τα γενέθλιά της και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα τα κάνουμε και του χρόνου»,είπε βαθιά συγκινημένη η Έρικκα Πρεζεράκου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια