Αγγελική: Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή του Αλμπέρτο Εσκενάζη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή μας πάει αρκετά χρόνια πίσω όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά «Ματωμένα χώματα» στον Alpha Κατά την τηλεοπτική σεζόν 2008-2009.

Έκτοτε ο ηθοποιός έκανε ένα αρκετά μεγάλο διάλλειμα και τον συναντήσαμε ξανά με ένα διαφορετικό ρόλο στο DWTS το 2018.

Τώρα ο ηθοποιός επιστρέφει και πάλι μέσα από τη νέα σειρά του Alpha «Αγγελική».

Ο Αντώνης Ιορδανίδης, τον οποίο υποδύεται ο Αλμπέρτο Εσκενάζη, αποκαλύπτει μια άλλη πτυχή της προσωπικότητας της κεφαλής της οικογένειας κι ένα πιο τρυφερό της πρόσωπο. Όλα αυτά από τα μέσα Δεκεμβρίου, στα επόμενα επεισόδια της «Αγγελικής», της σειράς του Alpha που έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό. Ανατροπές, εξελίξεις, νέα δεδομένα, καινούργια πρόσωπα έρχονται να ανακατέψουν την «τράπουλα» της μυθοπλασίας της αγαπημένης σειράς.

Η Αθηνά Αργυρού, την οποία υποδύεται υποδειγματικά η Φιλαρέτη Κομνηνού κερδίζοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια των τηλεθεατών, είναι η απόλυτη μητριάρχης. Θέλει να τα γνωρίζει και να τα ελέγχει όλα. Με σιδερένια γροθιά, ενίοτε κρυμμένη σε βελούδινο γάντι διοικεί και ορίζει την εταιρεία αλλά και τις ζωές των γύρω της. Έτοιμη για όλα προκειμένου να υπερασπιστεί το όνομα της οικογένειας και των γιων της. Μερικές φορές χωρίς να ενδιαφέρεται κατά πόσον αυτό είναι δίκαιο ή άδικο.

Ο Αντώνης Ιορδανίδης (Αλμπέρτο Εσκενάζη) μπαίνει στη ζωή της, αρχικά ως θεράπων ιατρός της, καθώς ο προηγούμενος, ο Φίλιππος Μελάς (Μελέτης Γεωργιάδης), αποσύρεται για να σταθεί στη γυναίκα του που αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό ιατρικό θέμα. Η σχέση τους ξεκινάει με εντάσεις και συγκρούσεις. Σταδιακά οι συγκρούσεις γίνονται το «αλατοπίπερο» της σχέσης τους, η οποία, κάποια στιγμή, παίρνει μια διαφορετική τροπή.

Οι δυο τους αναπτύσσουν δικούς τους κώδικες επικοινωνίας, η Αθηνά βρίσκει έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να σταθεί στα ίσα απέναντί της και της μιλάει «έξω από τα δόντια». Ο Αντώνης θα αναπτύξει μια τρυφερή φιλία με την Αθηνά καθώς θα γοητευτεί από την προσωπικότητά της και αυτό θα κάνει την Αθηνά να θέλει ακόμα περισσότερο να παλέψει για να ξεπεράσει τον καρκίνο. Γίνεται, σιγά σιγά , μέλος της οικογένειας. Αυτό όμως βρίσκει αντίθετο ένα από τους γιους της…


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !