Χριστούγεννα στο Μaster Chef 5

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Κι όμως ξεκίνησαν οι οντισιόν για τον 5ο κύκλο του Master Chef παρά την καραντίνα! Την είδηση επιβεβαίωσε χθες και ο Πανος Ιωαννίδης χωρίς να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία, ένας από τους τρεις σεφ που συνεχίζουν μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζα και τον Λεωνίδες Κουτσόπουλο.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες μου ήδη έχουν ολοκληρωθεί η πρώτη φάση των οντισιόν. Συγκεκριμένα έχει ολοκληρωθεί το πρώτο ξεσκαρτάρισμα των συμμετεχόντων που ονομάζεται pre- castings. Ήδη έχει επιλέγει ένας συγκεκριμένος αριθμός παικτών   που θα περάσουν στην επόμενη φάση που είναι τα castings. Αυτό πρόκειται να συμβεί στα τέλη Νοέμβρη αρχές Δεκεμβρη. Ωστόσο, λόγω των πολύ αυστηρών μέτρων που ισχύουν πλέον και των πολύ αυστηρών πρωτοκόλλων οι παίκτες που θα μπουν στα castings θα «μαντρωθούν», ενώ λόγω ΚΥΑ έχει παρθεί και η απαραίτητη άδεια από την πολιτική προστασία. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να κινούνται από εδώ κι από εκεί καθώς θα έχουν υποβληθεί σε όλα τα απαραίτητα τεστ για COVID και δεν θα επιτρέπονται οι επαφές με ανθρώπους εκτός σετ. Αμέσως μετά θα προχωρήσουν στα λεγόμενα boot camp για να φτάσουμε τελικά λίγο πριν τις γιορτές στην επιλογή των 20 περίπου παικτών που θα μπουν στο «σπιτι».

Και σε αυτήν την περίπτωση ισχύουν και πάλι όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ όπως συμβαίνει σε κάθε κύκλο θα γίνουν και όλες οι ιατρικές εξετάσεις προκειμένου κάποιος να πάρει τελικά το πολυπόθητο εισιτήριο για το “σπιτι” του master chef.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !