Συγκλονίζουν τα όσα αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη για την ζωή της

Με αφορμή την χθεσινή μέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών, η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα της εκπομπής της ,προχώρησε σε μια εξομολόγηση.  Για πρώτη φορά η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές, ενα παραστατικό που είχε βιώσει με την μητέρα της και τον πατέρα της.

«Θα προσπαθήσω να το πω έτσι... απαλλαγμένη από το συναίσθημα για να περάσω το μήνυμα που θέλω να περάσω προς τα έξω. Ήμουν με την μανούλα μου στην κρεβατοκάμαρα κι επειδή ήταν ένα από εκείνα τα βράδια που ήταν μεθυσμένος και στο μυαλό του (χωρίς να το θέλει) ήταν κακοποιητικός. Είχαμε κλειδωθεί μέσα», περιέγραψε.

«Μέσα στις παραισθήσεις του αλκοόλ και σε όλο αυτό που φέρνει το αλκοόλ, έσπασε την πόρτα με το παπούτσι του (...) και έκανε μια τρύπα. Το μυαλό του, του έφτασε ως εκεί. Έριξε μέσα οινόπνευμα για να μας βάλει φωτιά. Έφτασε η φωτιά, και ευτυχώς, με την βοήθεια του Θεού, είχαμε βγει από το μπαλκόνι και τον συναντήσαμε μπροστά. Τα υπόλοιπα δεν θα σας τα πω. Η γειτονιά τα έβλεπε, τα ζούμε», είπε βουρκωμένη στον αέρα της εκπομπής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια