Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Αντώνη Καλομοιράκη

0

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αντώνης Καλομοιράκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου χθες το βράδυ στο "The 2Night Show".

"Όποιος αποφασίζει να μπει στον στίβο και τον πρωταθλητισμό της Τέχνης πρέπει να έχει υπολογίσει ότι κάποια στιγμή τα πράγματα μπορεί να μην πάνε καλά και αυτό το ότι είσαι διαθέσιμος όταν τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα, είναι που κάνει γοητευτική αυτή τη δουλειά. Δεν έχω πει ποτέ "τα παρατάω", είναι πολύ ζωτικής σημασίας αυτή η δουλειά για μένα, την αγαπώ πολύ. Μόνο εκεί είμαι χαρούμενος. Η μαγεία αυτής της δουλειάς είναι ότι έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Τα μειονεκτήματά σου να τα κάνει προτερήματα, τους φόβους σου... με αυτά μπορείς να γελάσεις πάνω στη σκηνή, σε μια σειρά, σε ένα κομμάτι τέχνης, είναι πολύ γενναιόδωρη δουλειά για το μέσα σου, οπότε το χρειάζομαι γιατί ισορροπώ απόλυτα" δήλωσε

Παράλληλα,ο Αστυνόμος Μπρίλης από το "Καφέ της Χαράς" ,εξομολογήθηκε πως από μικρή ηλικία αγαπούσε το θέατρο και ήθελε να γίνει ηθοποιός και τόνισε πως η υποκριτική είναι ζωτικής σημασίας για εκείνον.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !