Ανατροπή! Στην απογευματινή ζώνη θα είναι τελικά η Τατιάνα Στεφανίδου...

 


Μπορεί να είχε κάνει συζητήσεις και με το MEGA, όμως η παρουσιάστρια φαίνεται πως επέλεξε τον Alpha. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο «Έλα Χαμογέλα», η παρουσιάστρια συζητά με τον σταθμό για μια εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου για τη μεσημεριανή – απογευματινή ζώνη.

Μάλιστα ο τηλεοπτικός σταθμός επιθυμεί η Τατιάνα Στεφανίδου να αναλάβει μια νέα εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου στη ζώνη, 15:30 με 17:30 και θα είναι ανάμεσα στο μεσημεριανό δελτίο του σταθμού και πριν το Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο. Αυτή η κίνηση θα την φέρει και για κάποια ώρα απέναντί από τον σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή του “Live News”

Η δημοσιογράφος τόνισε πως αυτή η επιλογή εξυπηρετεί και τον σταθμό που δεν θέλει στη ζώνη 11 με 1 να έχει κοινωνικού περιεχομένου εκπομπή, μιας και θα «χτυπούσε» την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, κάτι που οι ιθύνοντες του Alpha δεν το ήθελαν μιας και τα δύο κανάλια είναι κάτω από την ίδια διοίκηση.

Τέλος, όπως όλα δείχνουν "κόβονται" και οι "Οικογενειακές Ιστορίες", που δεν έφεραν τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μία χαρούλα είναι το 15:30 με 17:30...
Τις οικογενειακές μπορούσαν να τις βάλουν στις 11 η 12 το βράδυ από το ξεκίνημα τους και όχι να τις πάνε για κόψιμο.Αν τους έκοβε θα έκαναν δυνατό προγραμματισμό.