Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (9/10/2020)

11

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες 9/10/2020:
Πρόγραμμα 18-54

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 14,0
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 24,1
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 10,3
THE BACHELOR 13,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 11,6
BIG BROTHER LIVE 14.6
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ (Ε) 6.3
50 50 (Ε) 4.3
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA 9.9
CASTLE   MAK TV 4,0
THE BLACKLIST MAK TV 1,8
BREAKING BAD ΜΑΚΤV 1,9

*ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λιγο πεσμενα ηταν ολα χθες που πηγε αραγε η τηλεθεαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καφέ της χαράς παρότι είναι πρώτο κάνει χάλια νούμερα για Ρώμα. Και επίσης αφού τελειώνει η σειρά φέτος πότε θα μπεί επιτέλους η Χαρά? Δηλαδη θα λέγεται καφέ της χαράς η σειρά και η πρωταγωνίστρια θα παίζει σαν γκέστ? Δεν καταλαβαίνει ο Ρώμας οτι καταστρέφει τη σειρά? Πέρα από αυτό χθές γενικά χαμηλά νούμερα ακόμα και οι μέλισσες έπεσαν κάτω απο 30 ενώ με περισσότερο ανταγωνισμό κάνει 30άρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το καφέ τις χαράς δεν έπρεπε ποτε να επανέλθει! είναι ρεζίλι για την ιστορικότητα τις σειράς. τα νέα επεισόδια είναι χαλια και τα νούμερα είναι πολύ χαμηλά. είναι όπως όταν είχε επιστρέψει το 50-50 στο mega για μια season μετά το τέλος τις σειράς και ήταν τόσο κακό που πια δεν το υπολογίζουν καν στην συνεχεια τις σειράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τσιτσιπάς έκανε ζημιά σε όλους από τις 8:00 μέχρι τις 23:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αγώνας τένις πού είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να πει και η Μουρμουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To καφε της Χαρας χθες ειχε ενα πολυ βελτιωμενο επεισοδιο αλλα τα νουμερα δεν ανεβηκαν αντιθετως πεφτουν ο κοσμος βαρεθηκε φαινεται να περιμενει να αποκτησει πλοκη η σειρα.
    Η μουρμουρα ξεπερασε και το ρεκορ της Αγγελικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12:25 το 50 50 μπορει να ειχε πολες σεναριακες υπερβολες στο τριτο κυκλο ομως διατηρησε το χιουμορ του,ειχε σεναριο και ηταν και οι πρωταγωνιστες παροντες σε αντιθεση με το καφε που δεν εχει τιποτα απο αυτα και ειχε διατηρησει κ τη τηλεθεαση του 50αρια εκανε .Κ δεν ισχυει οτι δε το υπολογιζουν σε καθε επαναληψη προβαλεται κανονικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ''Πενήντα πενήντα'' τουλάχιστον χτύπαγε 40αρια σε όλη τη διάρκεια του 3ου κύκλου του παρόλο που όντως το σενάριο ήταν μετριότατο σε σχέση με τους original πρώτους δύο κύκλους και η συνέχιση της σειράς ουσιαστικά αχρείαστη. Το ''Καφε'' δεν μπόρεσε να κρατήσει την αρχική δυναμική του.

    Χθες επίσης, όντως ήταν η πρώτη φορά μετά τα πρώτα 3 επεισόδια που ο νέος κύκλος του ''Καφε'' έβγαζε μια βελτιωμένη εικόνα. Και πάλι πολύ μακριά από τις δόξες του αλλά σαφέστατα πιο βελτιωμένο το χθεσινό επεισόδιο.

    Και πάλι, ακόμα κι αν έχουν αλλάξει οι εποχές το δεδομένο είναι ότι το ''Καφέ'' στον 1ο του κύκλο χτύπαγε 50αρια, στον 2ο 60αρια, στον 3ο 40αρια και στον σημερινό τέταρτο κύκλο χτυπάει 15αρια. Και δεν είναι ότι δεν γύρισε ποτέ ο κόσμος. Γύρισε στα πρώτα 3 επεισόδια που χτύπησαν 40αρια και μετά σταδιακά αποχωρούσε βδομάδα με τη βδομάδα. Γιατί προφανώς όταν έφυγε η πρώτη επίδραση της νοσταλγίας αυτό που είδε ως αποτέλεσμα δεν τον κράτησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα ίδια γράφονταν και για το 50-50 το 2011. Μόνο που τότε το mega και προς τιμήν έβγαζε σίριαλ. Οπότε λογική και η τηλεθέαση. Άλλα τα δεδομένα τότε αλλά τώρα. Όσο για το καφέ της χαρας έχετε δίκιο ότι δεν είναι ίδιο με το παρελθόν. Και καλύτερα που δεν είναι γιατί θα μύριζε ναφθαλίνη. Είναι κάτι καινούργιο.Αν και έχω διαβάσει σχόλια τύπου καλύτερα η εικόνα 4:3( Λίγο οξύμωρο να ζητά ο Έλληνας τηλεθεατής κάτι καινούργιο ενώ νοσταλγεί το παλιό και αν κάτι θυμίζει παρελθόν το κράζει) Μπορεί η πλοκή να προχωράει αργά αλλά μου δημιουργεί το ίδιο αίσθημα αυτό της αγωνίας που είχε και τοτε. Τα χρόνια αλλάζουν και άλλαξαν πολλά σε διάφορους τομείς της ζωής μας άλλαξαν κι αυτοί. Σίγουρα το σίκουελ ενέχει πολλούς κινδύνους αλλά εγώ το στηρίζω. Ευχαριστώ για το χρόνο και συγγνώμη γιατη μακροσκελή απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !