Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (2/10/2020)

5

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες 2/10/2020:
Πρόγραμμα 18-54

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 16,0
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 30,4
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΟΥΡΑ 13,2
THE BACHELOR 14,1
BIG BROTHER LIVE 15,1
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ (Ε) 8.4
50 50 (Ε) 6,2
CASTLE   MAK TV 2,5
THE BLACKLIST MAK TV 1,5
BREAKING BAD ΜΑΚΤV 1.4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 8,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 8.4

*ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ευτυχώς στο επόμενο επεισόδιο επιστρέφει η χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως στο trailer δεν φαινεται η Χαρα. Τελικα παρα τις πιεσεις του αντ1 να γινει σφιχτο μονταζ στα γυρισμενα επεισοδια ωστε να γινει πιο γρηγορα η σκηνη της επιστροφης της Χαρας, το διδυμο Ρωμας-Χατζησοφια φαινεται πως εκαναν του κεφαλιου τους. Δηλαδη διατηρησαν ακριβως τις σκηνες, και λογικα η Χαρα θα εμφανιστει ή στο 15ο ή στο 16ο επεισοδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βελτιωμενο το χθεσινο επεισοδιο στο καφε ευτυχως αλλα η τηλεθεςση πεσμενη δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το χθεσινό επεισόδιο στο καφέ της χαράς για μένα ηταν από τα χειρότερα μαζί αυτά τότε που η Βάλια προσπαθούσε να ανοίξει το καφέ. Καμία εξέλιξη και κυρίως εχθές ήταν όλα μια υπερβολή με αποκορύφωμα τη σκηνή στην πλατεία του χωριού. Δεν ήταν έτσι το παλιό χωριό. Και ο κύριος Ρώμας πλέον θεωρώ έχει χάσει τη λάμψη του και παίζει εντελώς υπερβολικά και με φωνές. Παιδιά έχω την εντύπωση ότι αυτό ήταν το τελευταίο επεισόδιο πριν την καραντινα οπότε ίσως υπάρχει διαφορά στα επόμενα. Επισης ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΧΑΡΑ? Στο τρέιλερ δεν τη δείχνει. Ήταν που γίνεται καφέ της χαράς χωρίς τη χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι κι αλλιώς ο 4ος κύκλος (που συνεχίζουμε να βλέπουμε τώρα) φτιάχτηκε χωρίς βασική πρωταγωνίστρια τη Χαρά αλλά με το ρόλο της ως special guest star μόνο στα πρώτα και στα τελευταία επεισόδια του κύκλου. Συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε πιο πάνω, κάπου στο 16ο επεισόδιο υπολογίζω κι εγώ να εμφανιστεί full time. Ίσως εμφανιστεί στην τελευταία σκηνή του 15ου για να υπάρχει αγωνία (τη μεθεπόμενη εβδομάδα δηλ.)

    Όπως και να'χει βασικές ιστορίες του 4ου κύκλου είναι η επιστροφή της Βάλιας στο χωριό και τα ''απαγορευμένα'' ρομάντζα της με τον Μανο και με τον παπά και η κόντρα Πόπωτα - Στελλας. Έτσι θα πάει μέχρι να τελειώσουν τα επεισόδια του 4ου κύκλου. Νέες βασικές ιστορίες από τον 5ο κύκλο θα τις δούμε.

    Ο 4ος κύκλος ήδη καταχωρείται ως μια αχρείαστη μέτρια προσθήκη στη σειρά. Τίποτα δεν δικαιολόγησε τους ισχυρισμούς του Ρώμα για το ''φοβερο σενάριο που θα μπορούσε να σταθεί και χωρίς τον χαρακτήρα της Χαρας''. Ας ελπίσουμε στον 5ο κύκλο να δούμε κάτι πιο ενδιαφέρον και να κλείσει αξιοπρεπώς αν και για να πω την αλήθεια δεν έχω πολλές ελπίδες γιατί ασχέτως πρωταγωνιστών, οι σεναριογράφοι φαίνονται ''κουρασμένοι''.

    Ίδωμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !