O λόγος που ο ALPHA δεν πήρε δηλώσεις από την Ελένη Μενεγάκη και η στάση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

0

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα» έγινε γνωστός ο λόγος για τον οποίο η κάμερα του ALPHA δεν πήρε δηλώσεις από την Ελένη Μενεγάκη στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τον καρκίνο του μαστού στον οποίο είναι και πρέσβειρα.

Αρχικά φάνηκε πως δεν πήγαν κάμερες ωστόσο,όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής είχαν δοθεί σαφείς οδηγίες να μην παραστεί ο ALPHA στις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να μεταπείσει τα στελέχη, κάτι που τελικά δεν κατάφερε.

«Δεν ήταν προσωπική απόφαση κάποιας εκπομπής, ήταν απόφαση και εντολή τους σταθμού και μάλιστα η απόφαση αυτή ελήφθη και κοινοποιήθηκε στις εκπομπές δυο ημέρες πριν. Το Happy Day πήρε άδεια να στείλει κάμερα στην εκδήλωση, αλλά όχι για τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη. Η κάμερα της εκπομπής πήγε στην εκδήλωση. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αντέδρασε σε αυτό και προσπάθησε μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης να αλλάξει γνώμη στα στελέχη του Alpha. Σε καμία εκπομπή του Alpha δεν έπαιξαν δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη. Αυτό που λένε από τον Alpha, είναι πως δεν δόθηκε ποτέ εντολή να μην καλυφθεί γενικώς η εκδήλωση, αλλά δόθηκαν σαφείς οδηγίες. Οπότε καταλαβαίνετε» είπε, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !