Πρεμιέρα κάνουν δύο εκπομπές της ΕΡΤ2

0

Πρεμιέρα κάνουν σήμερα στην ΕΡΤ2, τα νέα επεισόδια της πολιτιστικής εκπομπής «Art Week» με τη Λένα Αρώνη, καθώς και η νέα εκπομπή «Συν γυναιξί» με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο.

«Art Week»

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 20:00 στην ΕΡΤ2, η πρώτη εκπομπή της τηλεοπτικής χρονιάς αρχίζει με μία συνάντηση-έκπληξη. Η Λένα Αρώνη, στο πλαίσιο της εκπομπής «Art Week», ταξιδεύει στην Κρήτη για να μιλήσει με τη σπουδαία συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ, σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Είναι η πρώτη συνέντευξη της πολυαγαπημένης Αγγλίδας συγγραφέως στο ελληνικό κοινό μετά την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας, ύστερα από ειδικό προεδρικό διάταγμα.

Η Βικτόρια Χίσλοπ μιλάει για όλα: για το ξεκίνημά της, το «Νησί», για την έμπνευση, την αγάπη της για την Ελλάδα και πώς γεννήθηκε αυτή, για το τι σημαίνει επιτυχία, ευτυχία, για τα παιδιά της, τον Covid 19, τις αγωνίες ως προς το μέλλον και τα όνειρά της.

Με απλότητα, σεμνότητα και αφοπλιστική ειλικρίνεια, φωτίζει τον τρόπο με τον οποίο ζει και δημιουργεί.

Παρουσίαση – αρχισυνταξία – επιμέλεια εκπομπής: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.

«Συν γυναιξί»

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 20:00 στην ΕΡΤ2, ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος μέσα από τη νέα εκπομπή «Συν γυναιξί», παρουσιάζει το πορτρέτο μιας μπαλαρίνας υψηλού επιπέδου: της Μαρίας Κουσουνή.

Τι σημαίνει να είσαι prima ballerina; Τι θυσίες απαιτεί; Και πόσο επώδυνος είναι αυτός ο δρόμος;

Από μικρό παιδί, η Μαρία Κουσουνή ονειρευόταν να γίνει χορεύτρια. Και τα κατάφερε. Έπειτα από μία επιτυχημένη καριέρα στο εξωτερικό, σήμερα είναι Α΄ Χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, έχοντας ερμηνεύσει σημαντικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους κι έχοντας λάβει τις καλύτερες κριτικές.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μπαίνει στα άδυτα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, βλέπει τι περιλαμβάνει το 24ωρο μιας μπαλαρίνας υψηλού επιπέδου και μαθαίνει τι ρόλο έπαιξαν οι γυναίκες στην πορεία της Μαρίας Κουσουνή για την κορυφή.

Παράλληλα, η πρωταγωνίστρια του επεισοδίου εξομολογείται τις βαθιές σκέψεις της στη Νικόλ Αλεξανδροπούλου, η οποία βρίσκεται πίσω από τον φακό.

Σκηνοθεσία-σενάριο-ιδέα: Νικόλ Αλεξανδροπούλου.

Παρουσίαση: Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Αρχισυνταξία: Μελπομένη Μαραγκίδου.

Παραγωγή: Libellula Productions.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !