Συγκλονίζουν τα όσα αποκάλυψε ο Mike στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο Mike.

Ο γνωστός ράπερ που πριν λίγο καιρό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστό πως έδωσε μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Αυτό ξεκίνησε από τον Μάιο κι εκεί που είχα κανονίσει τις δουλειές μου και τις διακοπές μου, είχα μια ενόχληση στο πόδι μου κι έλεγα ότι θα είναι κάποιο τράβηγμα από την γυμναστική. Πέρασαν λίγες εβδομάδες κι είχα έντονο πόνο. Έβγαλα καρκίνο στον όρχι. Έκανα ψηλάφηση στον όρχι και βρήκα κάτι σκληρό. Υπέθεσα ότι θα είναι κάποια κιρσοκήλη. Φοβήθηκα και πήγα στον παθολόγο μου. Έκανα υπέρηχο και μου είπε η γυναίκα που με εξέτασε ότι είναι μάζα που πρέπει να την κοιτάξεις για να μην με τρομάξει. Παίρνω το γιατρό, μου είπε να πάω από εκεί και με έστειλε σε έναν ουρολόγο. Πήγα στον ουρολόγο με τον πατέρα μου. Ο γιατρός μου είπε ότι έχω καρκίνο στον όρχι. Μου ήρθε κεραμίδα αλλά δεν το πίστευα κιόλας. Ο πατέρας μου είχε μείνει κόκκαλο. Είχαμε και κάποια περιστατσικά στην οικογένεια και η μάνα μου έχει περάσει καρκίνο στο στήθος και η θεία μου.  Μας εξήγησε ο γιατρός τι έχω. Ξεκίνησε μια διαδικασία επώδυνη. Έκανα και χημειοθεραπείες. Έκανα το χειρουργείο για να βγάλουμε τον ένα διαφορετικά θα γινόταν σίγουρα μετάσταση. Μου είπανε θα το βγάλουμε και θα δούμε από την βιοψία αν είναι καλοήθης όγκος ή κακοήθης, όπως ήταν τελικά.

Δεν ήθελα να το περάσω μαζί με κανέναν. Δεν ήθελα να βαραίνω τους άλλους. Ούτε την κοπέλα μου, ούτε τους γονείς μου. Προσπαθούσα να μην το περνάω σε κανέναν όλο αυτό, ξέσπαγα όταν έκανα μπάνιο. Είμαι βαφτισμένος και Νεκτάριος. Ο Άγιος Νεκτάριος είναι προστάτης της υγείας, κάτω από το σπίτι μου υπάρχει η εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, τυχαία πάνω από το κρεβάτι μου στην τελευταία μου χημειοθεραπεία υπήρχε η εικόνα του. Είναι κάποια σημάδια. Έχω πολύ πίστη, πήγαινα και προσευχόμουν, δε μπορώ να εξηγήσω αυτό που ένιωθα σε αυτές τις προσευχές. Μπήκα για χειρουργείο, δεν είχα ξανακάνει χειρουργείο και φοβήθηκα πολύ. Ρώτησα το γιατρό αν μπορώ να κάνω τις δραστηριότητές μου. Πέντε εβδομάδες δυσκολευόμουν και να ξαπλώσω, με βοήθαγε η κοπέλα μου να σηκωθώ. Η Έλενα ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό, περισσότερο δε θα μπορούσε να είναι δίπλα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Mike.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια