Ζένια Μπονάτσου: Η συμμετοχή της στο J2US και οι σχέσεις με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

0

Στην εφημερίδα On Time και στην Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη η Ζένια Μπονάτσου και μεταξύ άλλων,μίλησε για την συμμετοχή της στον νέο κύκλο του Just the 2 of us, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο. Παράλληλα,αναφέρθηκε και στις σχέσεις της με τον παππού της,Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

“Νιώθω πολύ ενθουσιασμένη που θα πειραματιστώ με το τραγούδι, είναι κάτι το οποίο δεν το έχω ξανακάνει. Γουστάρω φουλ όλη τη φάση, την εμπειρία, θα περάσουμε καλά, έχουμε πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω σε όλους, δεν με καίει ο ανταγωνισμός τόσο όσο να περάσουμε όμορφα και να το ζήσουμε τρελά. Η μαμά μου, όταν της το είπα, χάρηκε πολύ και μου είπε “δεν σε φοβάμαι” και μου έδωσε με αυτό θάρρος γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη για το αν έπρεπε ή όχι να το κάνω.”, ανέφερε αρχικά για την συμμετοχή της στο J2US.

"Με τον παππού μου είμαστε πολύ καλά, τον αγαπώ πολύ. Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίση. Αλλά όταν υπάρχει αγάπη, όλα λύνονται. Επίσης και με την θεία μου Μαρία Ελένη έχουμε πολύ καλές σχέσεις πλέον και όλα είναι καλά”,είπε η νεαρή κοπέλα για τον παππού της Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !