Που «κόλλησε» η συνεργασία της Τατιάνας Στεφανίδου με το MEGA;

1

Η Τατιάνα Στεφανίδου όπως μάθαμε τις τελευταίες εβδομάδες,επρόκειτο να αναλάβει την πρωινή ζώνη του MEGA,και συγκεκριμένα στις 8 με 10. Μέχρι στιγμής όμως,δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με το Happy Day, η Τατιάνα Στεφανίδου ήθελε ένα χρηματικό ποσό για την παραγωγή της εκπομπής, επιθυμώντας να έχει όλα τα απαραίτητα μέσα για να βγει το αποτέλεσμα που ήθελε στον αέρα και εκεί «κόλλησε» η συνεργασία τους.

Μάλιστα,η ίδια πηγή ανέφερε πως η παρουσιάστρια έχει δεχθεί και άλλη πρόταση από κανάλι μικρότερης εμβέλειας που θα βγει στον αέρα.

«Την τελευταία φορά που τα είχαμε πει με την Τατιάνα Στεφανίδου είχα καταλάβει ότι δεν της αρέσουν οι συχνές αλλαγές. Μου είχε πει “το ότι εγώ έχω καταλήξει να κάνω μεταγραφή κάθε δεύτερο χρόνο σε άλλο κανάλι δεν μου ταιριάζει. Μου αρέσει να ριζώνω”. Οπότε θεωρώ ότι όπου πάει θα έχει τα εχέγγυα για να μείνει»,ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μηπως το καναλι μικρης εμβελειας ειναι το εψιλον που θελει διακαως ο φιλιππος βρυνωης να το ενισχυσει για να παρει θεματκη αδεια μηπως η τατι ειναι το προσωπο που θα πεισει το εσρ να δωσει την πανελλαδική αδεια λεω εγω τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !