Συνατσάκη για Mega Star: «Ήρθε ένα τηλέφωνο για να κάνουμε μια κουβέντα ,δεν έχει γίνει ακόμα»

2

Τη Μαίρη Συνατσάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε" της Κατερίνας Καινούργιου.Η παρουσιάστρια μίλησε για τη θεατρική παράσταση "Hair" στην οποία θα εμφανιστεί γυμνή. Παράλληλα, απάντησε και στα  δημοσιεύματα για το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια.

"Είμαστε γυμνοί στην αφίσα, γιατί είμαστε όλοι χίπηδες και θα είμαστε κάποια στιγμή γυμνοί και στη σκηνή στο πλαίσιο μιας γυμνής διαμαρτυρίας που κάνανε πολύ συχνά τότε οι άνθρωποι" είπε για την νέα παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει.

Όσο για την παρουσίαση της μουσικής εκπομπής Mega Star ανέφερε:"Το άκουσα πρώτα απ΄τα κανάλια ότι υπάρχει σαν ενδεχόμενο και μετά ήρθε ένα τηλέφωνο για να κάνουμε μια κουβέντα που δεν έχει γίνει ακόμα, oπότε δεν ξέρω τι να σου πω".

"Περνάς απ΄το ζαπινγκ, βλέπεις κάτι που δεν πιστεύεις ότι το βλέπεις, κολλάς, βγάζεις το κανάλι βρίζοντας και στο επόμενο ζάπινγκ βλέπεις, λες αποκλείεται να έγινε κάτι χειρότερο και βγαίνεις, έχω αυτή τη σχέση με το Bachelor" κατέληξε για το ριάλιτι του ALPHA.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ μοντέρνα και νεανική πρόταση. Μπράβο στο mega. Μου αρέσει πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από όσο θυμάμαι το MEGA STAR αφορούσε την ελληνική μουσική σκηνή. Εγώ θα πρότεινα κάποια με μεγαλύτερη γνώση στην ελληνική μουσική και εμπειρία στο ραδιόφωνο, πχ Ράνια Κωστάκη, Κατερίνα Ζαρίφη κλπ.
    Η Συνατσάκη νομίζω ότι θα αντιμετωπίζει ενοχικά το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, καθώς οι μουσικές τις προτιμήσεις είναι πιο εναλλακτικές και αφορούν κυρίως το ξένο ρεπερτόριο.
    Εκτός κι αν η εκπομπή θα έχει διαφορετικο μουσικό προσανατολισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !