Ηλιάνα Παπαγεωργίου για GNTM - «Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν χρειάστηκε να είμαι σε αυτή τη δοκιμασία»


Την γυμνή φωτογράφιση του GNTM σχολίασαν στην μεσημεριανή εκπομπή «Pop up» με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία είχε υπάρξει για δύο σεζόν κριτής στο συγκεκριμένο project. Μάλιστα, το μοντέλο δεν δίστασε να εκφράσει τους ενδοιασμούς του για το συγκεκριμένο concept φωτογράφισης, τονίζοντας ότι χαίρεται που δεν ήταν παρούσα σε αυτήν την δοκιμασία.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στο “Pop Up” και δεν χρειάστηκε να είμαι σε αυτή τη δοκιμασία. Δεν θα ήθελα να δω το “Willy” κανενός.

Το σκέφτηκα όταν είδα τη φωτογράφιση. Α ωραία έδειξαν στα παιδιά φωτογραφία του Καράβα να δούνε τα αγόρια πως θα έχουν τη λήψη. Την φωτογραφία της Βίκυς δεν την είδαμε βέβαια για να βοηθήσει τα κορίτσια. Θα έπρεπε να δώσει και τη δική της γυμνή φωτογραφία γιατί αλλιώς θα έπρεπε να γίνει ντέμο. Και σκέφτομαι μετά, “Ωχ Παναγία μου πως τη γλίτωσα”».

Δεν ξέρω τι συμφωνία έχουν με την παραγωγή τα παιδιά αλλά είμαι 100% σίγουρη πως σε οτιδήποτε τους έχουν δώσει έχει ερωτήσεις “Θα έκανες γυμνό;”, “Θα έκανες κάθετη πασαρέλα;», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Που είναι το ΕΣΡ; Γυμνή φωτογράφηση στο prime time; Αυτό δε λέγεται προσβολή της δημόσιας αιδούς; Αυτό δεν λέγεται προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας; Που είναι λοιπόν το ΕΣΡ; Φέτος όχι μετά από δύο χρόνια. Κατά τα άλλα ενοχλούν το bachelor k big brother (όχι ότι είναι καλύτερα) αλλά και το next top model ένα σκουπιδαριό είναι με ωραίο περιτύλιγμα.