Με αυτό το τηλεπαιχνίδι επιστρέφει ο Τόνι Σφήνος!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 



Έκπληξη ετοιμάζει το MEGA με το καινούργιο του απόκτημα σκοπεύοντας να βάλει τους παίκτες… αλλά και τους τηλεθεατές… στο ράφι, ή για να ακριβολογώ σε πολλά ράφια. Στο τιμόνι του μάλιστα θα βρεθεί ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο, ο Τόνι Σφήνος, με σκοπό να κάνει τους παίκτες να… τρέχουν και τους τηλεθεατές να περνούν καλά. Δεν είναι τυχαίο που το ίδιο τηλεπαιχνίδι διεκδικούσε και άλλος τηλεοπτικός σταθμός που μάλιστα έχει… προϊστορία με αυτό.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Σύμφωνα λοιπόν με  πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά, το MEGA έχει συμφωνήσει με τον Τόνι Σφήνο να είναι ο παρουσιαστής στο καινούργιο τηλεπαιχνίδι που θα βγάλει.

Ο δημοφιλής perfomer θα αναλάβει ξανά την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού που… έρχεται από τα παλιά και έχοντας σημειώσει υψηλές… τιμές στους πίνακες τηλεθέασης, δικαιώνοντας το… είδος, ή μάλλον τα είδη του. Το συγκεκριμένο λοιπόν τηλεπαιχνίδι έχει τίτλο «Super Market» και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου απέκτησε τα δικαιώματά του το MEGA με σκοπό να το… ανοίξει σύντομα στο τηλεοπτικό κοινό. Το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι λοιπόν διεκδικούσε και ο ΑΝΤ1 που άλλωστε είχε στην κατοχή του πριν από χρόνια. Και για να σας… ακονίσω τη μνήμη να σας πάω κάπου στις αρχές δεκαετίας 90 που το «Super Market» λειτουργούσε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Μάκη Πουνέντη.

Για την ιστορία μάλιστα να αναφέρω ότι στη συνέχεια το τηλεπαιχνίδι παρουσίαζε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος. Όπως θα θυμάστε λοιπόν οι παλαιότεροι, αλλά θα καταλαβαίνετε και από τον τίτλο του, όλα συμβαίνουν σε ένα «Super Market» με τους παίκτες να τρέχουν στους διαδρόμους του προσπαθώντας να βρουν κάποια προϊόντα στα δεκάδες ράφια του που τους ζητά ο παρουσιαστής. Βέβαια πρέπει να απαντούν σε ερωτήσεις για να έχουν περισσότερο χρόνο στην εξερεύνησή τους, ενώ στους νικητές δίνεται η δυνατότητα να προσπαθήσουν να βρουν κρυμμένα λεφτά στα ράφια και να φύγουν με το καρότσι τους γεμάτο.

Το  «Super Market» είναι βασισμένο στο Αμερικάνικο τηλεπαιχνίδι «Super Market Sweep» και γνωρίζει πολλά χρόνια επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί. Δεν είναι τυχαίο που στο MEGA θέλουν να το βγάλουν με τον Τόνι Σφήνο να δίνει κάθε Σαββατοκύριακο το σύνθημα για να αρχίσουν οι…. καροτσο-δρομίες στους διαδρόμους του «Super Market»!

Έτσι λοιπόν αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή τότε ένα ακόμα πετυχημένο τηλεπαιχνίδι από τα παλιά, θα επιστρέψει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να ανεβάσει και τα… έσοδα του MEGA στο ταμείο της τηλεθέασης όπως άλλωστε έχει κάνει σε πολλές χώρες, αλλά και στην Ελλάδα πριν από χρόνια…!


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !