Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Ιωάννα Μαλέσκου – «Δεν θα ζητήσω και συγνώμη»

Χρήστος Παναγούλης
4


Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θέλοντας να δώσει την δική της απάντηση στη διαμάχη που έχει προκύψει με την Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια υπερασπίστηκε τους συνεργάτες της, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια».

«Εγώ ήμουν ξεκάθαρη, όπως είμαι πάντα, με σεβασμό και αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέρα από το ντύσιμο της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και αν δεν καταλαβαίνεις ότι, εγώ τουλάχιστον, ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα το στιλιστικό μόνο κομμάτι. Κάνεις ότι πιστεύεις εσύ. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν για ποιο λόγο το έκανε αυτό ή δεν το έκανε.

Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε την προσπάθεια μας και κακοπροαίρετος δεν ήταν κανείς. Να το πούμε και αυτό. Το να σχολιάστηκε κάτι στην εκπομπή που έχει ειπωθεί από άλλη εκπομπή και από άλλον άνθρωπο και ακούστηκε μια φράση, που ακούγεται εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδόν, είναι η χρησιμοποίηση που έχει κάνει ένας άλλος άνθρωπος σε μια φράση. Εγώ, οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι, το έκοψα ξεκάθαρα και έμεινα στο στιλιστικό κομμάτι.

Να μπω στη διαδικασία να ζητήσω συγνώμη, εάν έχω κάνει κάτι κακό, φυσικά και θα το είχα κάνει κατευθείαν. Από τη στιγμή που βλέπω, όμως, ότι παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα… Ε, δεν θα ζητήσω και συγνώμη! Όχι! Ίσως να μην της άρεσε αυτό το κομπλιμέντο, οκ, αυτό είναι θέμα της», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.



Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ηλιάνα ξεκαβαλα όσο είναι νωρίς...ακούς Χριστοπούλου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς!!! Ξεκαβάλα! Η μία λάθος επιλογή μετά την άλλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παει και αυτη. Εκει στον αλφα πως την αφησαν να εκτεθει για ακομα μια φορα με τις απαντησεις που εδωσε.Και το χειροτερο τα εριξε στην ομαδα της. Μιλαμε για αλληλεγγυη οχι αστεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι καλε μην ζητας συγνωμη,δειξε κστασκευασμενες εικονες και πουλα και μαγκια. Αυτη η κοπελα θα εσβηνε την Μενεγακη. Καλα η Παπαγεωργιου με στυλ...... και δερνω δεν την βλεπω να συνεχιζει για αρκετο καιρο. Η υπεροψια της στο ταβανι. Θα συμφωνησω, ας της κανουν σεμιναρια στο αλφα γιατι θα απανταει και θα ρεζιλευεται. Η μανατζερ δεν κανει δουλεια η' την μανατζαρει λαθος, ας αναλαβει ο αλφα μπας και σωσει κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !