Πηνελόπη Αναστασοπούλου:«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν παίζουν τόσο ρόλο στη δική μας εκπομπή»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Στο ‘Ελα Χαμογέλα ήταν καλεσμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία αποκάλυψε τις αλλαγές που έχουμε να δούμε στο The Booth plus καθώς πέρα από την ώρα θα υπάρξει αέρας ανανέωσης και στην θεματολογία της εκπομπής.

Η ίδια δήλωσε: «Από Δευτέρα ξεκινά το The Booth Plus στις 15:45. Να πούμε ότι η εκπομπή μεγαλώνει γιατί αυτήν την εβδομάδα που το πρόγραμμα του Open εμπλουτίστηκε, η εκπομπή μίκρυνε για τις ανάγκες προσαρμογής των άλλων εκπομπών κι ο κόσμος ψιλοδιαμαρτυρήθηκε. Η εκπομπή γίνεται πιο προγραμματισμένη. Δηλαδή έχουμε καταλάβει ότι καθεμία από εμάς έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά γιατί είμαστε πολύ διαφορετικές μεταξύ μας. ‘Ετσι η καθεμία θα αναλάβει από μια ενότητα να παρουσιάζει στον κόσμο για τα ίδια θέματα που καλούσε ο κόσμος.

Με τα τηλέφωνα τι θα γίνει; Τα τηλέφωνα ανακυκλώνονται κι αυτό μπορεί να είναι κάπως βαρετό για τους ανθρώπους που το βλέπουν και το ξαναβλέπουν. Φτάσαμε σε ένα σημείο να δίνουμε τις ίδιες συμβουλές. Είπαμε τώρα να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας. Η Σοφία Μουτίδου θα μιλά πιο πολύ για την επικαιρότητα αλλά σε καθόλου κουτσομπολίστικο επίπεδο. Εγώ θα έχω τα αμιγώς κοινωνικά θέματα γιατί είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη. Θέλουμε να γίνουμε μία πιο κοινωνική εκπομπή. Η εκπομπή μας έδωσε ένα βήμα σε ανθρώπους που δεν είχαν ξαναβγεί στην τηλεόραση, ούτε τα θέματά τους, όπως η γκέι και η τρανς κοινότητα. Εγώ κι η Κρυσταλλία στα πιο μαμαδίστικα θέματα μιας και θα γίνει μαμά. Θα παρουσιάζουμε και γυναίκες σύμβολα και πιστεύω θα γίνει πολύ ωραίο.»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συμπλήρωσε:»Επειδή η εκπομπή μας έχει τεράστιο γκελ στα social media. Τα νούμερα τηλεθέασης δυστυχώς κρίνουν την ζωή μας αλλά στη δική μας εκπομπή δεν έχουν θέση γιατί εμείς παίζουμε πάρα πολύ στο YouTube και στο Twitter κι έτσι θα βάλουμε το Twitter στην εκπομπή. Θα αφήνουμε τα μηνύματα να τρέχουν και να σχολιάζουμε real-time. Θα υπάρχει ένα κεντρικό τηλέφωνο που θα το βγάζει η Σοφία Κουρτίδου στο τέλος όντας και ψυχολόγος και να κάνει ψυχογραφήματα. Μπορεί να παρέμβει όποιος θέλει κατά την διάρκεια της εκπομπής.»

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μαρινακης και Σαββιδης ξυπνησαν σημερα με Μπαρκα και Αναστασοπουλου να λενε πως δεν τους νοιαζουν τα νουμερα αλλα η αισθητικη και το τουιτερ..Δεν φταινε αυτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !