Δήλωση-βόμβα: «Εδώ και τρεις εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6

 


Μέσα απο την ραδιοφωνική της εκπομπή στον Δρόμο 89.8 η παρουσιάστρια του " Ώρα για Μελέτη " μετά τα όσα γράφτηκαν , ακούστηκαν και διέρρευσαν μέσα στο ΣΚ   είπε πως δεν έχει λόγο να παραιτηθεί για κάτι που δεν είναι δική της ευθύνη, ρίχνοντας ουσιαστικά το μπαλάκι στον Νίκο Μάνεση. Χαρακτηριστικά ανέφερε :  Είμαι σκυλί μαύρο του πολέμου, δεν παραιτούμαι ποτέ! Ειδικά όταν δεν έχω ευθύνη. Λένε ότι την Παρασκευή παραιτήθηκα, ούτε καν. Ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Αλλά δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη. Είμαι της άποψης πως δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου, είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις μερικές φορές, ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο, για τη θεματολογία, εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη;

To newspistol.gr και ο Χάρης Λεμπιδάκης επικοινώνησε με τον Νίκο Μάνεση  " Εδώ και τρείς εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη " αναφέρει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Alpha.

" Σύμφωνα με την διοίκηση του ALPHA , η Ελεονώρα αυτό προτάθηκε για την πρωινή ζώνη και ήθελε να κάνει infotainmet. H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου και η Ελεονώρα δήλωνε ενθουσιασμένη. Επί δύο εβδομάδες ήμουν πάνω από την εκπομπή σε στούντιο και κοντρόλ , όμως μετά την μεταστροφή της Ελεονώρας ότι δε θέλει αυτό το κόνσεπτ διακριτικά απομακρύνθηκα. Άν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία συμπλήρωσε στην επικοινωνία που είχαμε που είναι και η πρώτη αντίδραση του επίσημα .

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μαδομ@νι μυριζομαι. Βούτυρο στο ψωμί για τα πρωιναδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόλαση στα παρασκήνια...κολασήηηηηηηη!!! (με φωνη Τατιάνας εποχών gossip)

    Δεν χρειάζεται να γραφτεί κάτι άλλο. Και μόνο τις δηλώσεις των δύο να διαβάσεις καταλαβαίνεις ότι μετά τα μονοψήφια πρέπει να έγινε σκοτωμός στα παρασκήνια και τώρα ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο.

    Ας το γυρίσει λοιπόν κι η Μελέτη σε gossip, συμβουλές σχέσεων και ''διλήμματα'' μιας και δεν βλέπω να πιάνει κάτι άλλο στην πρωινή ζώνη του Aplha. Και γενικότερα...

    υγ...Εγώ εξακολουθώ να θέλω την Ελεωνόρα στη late night ζώνη. Ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενταξει τι να κανει και ο αλφα εχει δυο παρουσιαστριες που ξεκατινιαζονται. Απο την μια η Μελετη απο την αλλη η Παπαγεωργιου. Δεν υπαρχει καποιος εκει στον αλφα να τις μαζεψει. Ξεφτιλιζονται τα κοριτσια. 👎 👎 👎 👎 👎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγήκαν τα μαχαίρια. Τέρμα οι αγκαλιές, τα φιλιά και τα ευχαριστώ. Τα ρίχνει ο ένας στον άλλο όταν στο τρέιλερ ήταν και οι δύο μαζί και το έπαιζαν ομάδα και ο Alpha το διαφήμιζε σαν το εναλλακτικό πρωινό με την Ελεονόρα μπροστά και τον Μάνεση στο αυτί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να αλλάξουν θεματολογία αφού δεν πάει. Εξ' αρχής ήταν ξεκάθαρο ότι το κονσεπτ βασίζεται σε αυτό του Μάνεση. Άρα, δεν μπορεί να αποποιείται ευθυνών. Εν τω μεταξύ, το ότι όλο αυτό ξεκίνησε με αναφορά της ίδιας στην ραδιοφωνική της εκπομπή, με κάνει να νιώθω ότι ήθελαν να γίνει και λίγος ντόρος. Πάντως, δεν συμφωνώ με το να αλλάξει σε καθαρά ψυχαγωγικό. Ίσως αν γινόταν και καθαρά ενημερωτικό να έπιανε λόγω επικαιρότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκει στον αλφα υπαρχει καποια διοικηση?....υπαρχουν διευθυντες? Πως καταντησανε ετσι το κανακι? Ολη η πρωινη ζωνη που εφτιαξαν διαλυθηκε σε ενα μηνα...ουτε στο εξτρα τσανελ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !