Κώστας Τσουρός- Εβελίνα Νικόλιζα: Η διαφωνία που είχαν στον αέρα της εκπομπής

1

Με αφορμή τις δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα μέσα από το «Πάμε Δανάη» πως ως δημόσιο πρόσωπο που έχει βήμα στην τηλεόραση οφείλει να υπερασπιστεί τα άτομα που είναι παχύσαρκα, η εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» σχολίασε τις δηλώσεις αυτές.Ωστόσο η Εβελίνα Νικόλιζα θέλησε να πάρει θέση και να εκφράσει την άποψη της καθώς όπως είπε είναι και αυτή μια γυναίκα μεπαραπανίσια κιλά.

Παράλληλα,ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως κάτι τέτοιο δεν είναι υγιές.

«Πρέπει να λαμβάνουμε πάντα υπόψιν μας πως κάποιο παχύσαρκο άτομο μπορεί να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας ή και όχι και σε καμία περίπτωση τα κιλά του δεν θα πρέπει να γίνονται αντικείμενο σχολιασμού»,είπε αρχικά η Εβελίνα Νικόλιζα .

«Θέλω να πω πως δεν σημαίνει ότι ένας άνθρωπος που έχει παραπάνω κιλά δεν είναι υγιής και ένας άνθρωπος που κάνει χίλιες καταχρήσεις είναι υγιής. Πρέπει να σταματήσει αυτό το bullying στο Internet, διότι όσοι έχουμε ένα βήμα προσπαθούμε να δείξουμε ότι σίγουρα δεν είναι κανείς απόλυτα ευτυχισμένος όταν έχει παραπάνω κιλά και μιλάω για πολλά, δεν μιλάω για 5-6. Όταν τα κιλά είναι 20 και 30 και 40 βιώνουμε στην καθημερινότητά μας τη δυσκολία, που δεν έχουμε ανάγκη κανέναν να μας επισημάνει ότι έχουμε παραπάνω κιλά» τόνισε μεταξύ άλλων η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Κανένα από τα δυο δεν πρέπει να προβάλλεται ως πρότυπο. Όταν ακούω τη Δανάη Μπάρκα να βγαίνει μπροστά και να λέει ότι βγαίνει μπροστά και έχει δημόσιο λόγο και πρέπει να τοποθετούμαι υπέρ αυτού, προβάλλεται ως πρότυπο. Το bullying μακριά από μένα και να μην γίνεται σε κανέναν άνθρωπο με παραπανίσια κιλά. Αλλά το να θεωρείς ότι αυτό είναι οκ, εκεί έχω πρόβλημα. Έχω υπάρξει και εγώ παχύσαρκος και δεν μου άρεσε, ένιωθα άρρωστος» δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος .

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο άλφα μετα το μπάτσελορ το πάνελ της Ηλιάνας και την εκπομπή της Σταματίνας τώρα αποδεικνύει και με τον τσουρο ότι έχει μαζέψει όλο τον υπόνομο. Εξαιρώ την εβελιναρα τη Ναταλία και τη φωτεινή από την Ηλιάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !