Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο από καμία πλευρά»

1

Στην Σάσα Σταμάτη και το "On Time" μίλησε η πρώην παίκτρια του "My Style Rocks 1" ,Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η εντυπωσιακή νεαρή αναφέρθηκε στο διάλειμμα που κάνουν με τον σύζυγό της,τον γνωστό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο.

«Όλα είναι πιθανά. Όταν λες διάλειμμα ή γυρίζεις πίσω και συνεχίζεις από εκεί που το άφησες και κάνεις το επόμενο βήμα, που είναι ένα παιδί. Ή χωρίζεις ολοκληρωτικά με διαζύγιο οριστικά και αμετάκλητα. Εγώ αν αισθανθώ εντάξει με τον άνθρωπό μου, είμαι έτοιμη στα επόμενα χρόνια να γίνω μητέρα. Μπορεί να είναι σε ένα χρόνο, μπορεί σε δύο. Το παιδί είναι η ολοκλήρωση της σχέσης και του γάμου, οπότε λένε ότι πρέπει να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου πριν το κάνεις.

Έχουμε καλές σχέσεις, δεν μιλάμε κάθε μέρα και βλεπόμαστε μία στο τόσο. Συναντηθήκαμε τυχαία στις Μέλισσες και ήμασταν στα διπλανά τραπέζια και μιλήσαμε. Αν είχαμε τσακωθεί, όπως λέει πολύς κόσμος, ούτε θα του μίλαγα και θα έφευγα. Δεν είναι μόνο δύο χρόνια γάμου, είμαι μαζί του από 20 χρονών. Θέλω να τονίσω ότι οι άνθρωποι αλλάζουν.

Όταν με γνώρισε, ήμουν 20 χρονών κοριτσάκι, μέσα σε αυτή τη δεκαετία 20-30, που είναι πολύ μεταβατική, οι άνθρωποι αλλάζουν. Με γνώρισε κοριτσάκι που δεν πατούσα στα πόδια μου και τώρα είμαι 27, πατάω γερά στα πόδια και έχω μια πιο δυναμική προσωπικότητα. Οπότε πρέπει να με αποδεχτεί και να τον αποδεχτώ με βάση αυτό που είμαστε τώρα. Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο από καμία πλευρά», λέει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !