UPDATE - Δείτε τα ΚΑΘΑΡΑ νούμερα τηλεθέασης (18/54) στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες,5/10/2020

9

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 13,2
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 13,4
ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ 11,7
ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ 11,9
ΑΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΖΉΝΑ 15,5
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 14,3
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ 7,8
LOVE IT 8,7
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10-12Μ  2,9
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 10,8
ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ (Ε) 5,8

*ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Researc

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι γίνεται σε αυτήν την ζώνη;; Χαμός!!! Ζώνη ασανσέρ! Δύσκολα θα ξεχωρίσει κάποιος και αν γίνει αυτό θα γίνει μετά τα Χριστούγεννα και με μικρή διαφορά από τον δεύτερο. Προς το παρόν ξεχωρίζουν οι Αταίριαστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα την τηλεθεαση στην Καινουργιου την κανει η Μειμαριδη και στην Σκορδα η Λιτσα Πατερα που την εχουν μια ωρα και ετσι ανεβαινει ο μεσος ορος της εκπομπης.Τοσο η Καινουργιου οσο και η Σκορδα στα υπολοιπα τεταρτα ειναι τραγικα τα ποσοστα τους απο μονοψηφια μεχρι 13 το πολυ. Στην τελευταια ωρα της συνεντευξης η Σκορδα κανει τραγικη τηλεθεαση οπως χθες απο 11 μεχρι 8 ενω οταν εχει Πατερα κανει την μεγαλυτερη τηλεθεαση μεχρι 17.Αντιθετα η Καινουργιου πατωνει και καλα στα τηλεοπτικα ρεπορταζ και gossip και σαρωνει την τελευταια ωρα με Μειμαριδη και ετσι ανεβαινει και ο δικος της μεσος ορος. Τελικα βασιλισσες την πρωινων Πατερα και Μειμαριδη. Γιατι οπως φαινεται το gossip που κανουν ολες οι εκπομπες δεν τραβαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αξίζει αυτά τα νουμερα η Μαλεκσου. Πρέπει να βγάλει τα θέματα ομορφιάς και μόδας από την εκπομπή της. Νομίζω πως δεν ενδιαφέρουν πλέον κανένα και όποιος θέλει να ενημερωθεί σχετικά με αυτά εν έτει 2020 θα το κάνει μέσω του διαδικτύου και όχι μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ κοντά και τα τέσσερα ψυχαγωγικά πρωινά χθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Σκορδά επιτέλους επιστρέφει στον θρόνο της. Η καλύτερη πρωινή εκπομπή με δυνατό και έγκυρο ρεπορτάζ και ωραίας φρέσκα πρόσωπα. Μπράβο στον ΑΝΤ1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χτύπησαν διψήφια χθες Δανάη και Μελέτη έπεσε στα μονοψήφια η Μαλέσκου και ξέφυγε η Ζήνα. Η Σκορδά από την προηγούμενη εβδομάδα δείχνει μια σταθεροποίηση προς τα πάνω αλλά έτσι όπως είναι η ζώνη αυτή δεν ξέρεις αν θα το κρατήσει ή θα πέσει ξανά. Συμφωνώ πάντως πως στις συνεντεύξεις της είναι τραγική και πως η Πατέρα βοηθά πολύ τα νούμερα και φαίνεται αυτό και από τη διάρκεια που έχει η στήλη της. Η Καινούριου πάλι ενώ αρχικά έδειξε πως θα είναι πιο μπροστά από τους άλλους και θα καταφέρει να ξεπεράσει το φράγμα του 15 την προηγούμενη εβδομάδα και χθες έπεσε και κάνει και αυτή 12,13. Σε σχέση με το 8 της Μαλέσκου και το 10 της Δανάη και για το κανάλι που είναι που άλλες εκπομπές του κάνουν μονοψήφια κρατιέται πολύ καλά αλλά δεν μπορείς να πεις πως σαρώνει στη ζώνη. Τις τελευταίες μέρες πότε χάνει για λίγο από τη Σκορδά και πότε νικά και πάλι με ελάχιστη διαφορά. Για μένα μέχρι τώρα κερδισμένοι είναι οι Αταίριαστοι. Οι Κούκου το παλεύουν αλλά νομίζω έχουν χάσει κόσμο. Για κάποιο λόγο τηλεθεατές που πέρυσι τους έβλεπαν το γύρισαν και ούτε τα ριάλιτι του Σταρ δεν κατάφεραν να τους πείσουν να επιστρέψουν. Αυτά για σήμερα αύριο μπορεί να ανατραπούν όλα αυτά και να λέω άλλα αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H Σκορδα για μενα ειναι απο τις χειροτερες παρουσιαστριες και δε θα αλλαξει η γνωμη μου ακομα και αν κανει 30αρια στις συνεντευξεις ειναι τραγικη οπως και στο σχολιασμο των γκοσσιπ παντα την σωζει ενα εμπειρο ατομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ζήνα πάτησε Μαλέσκου!
    Μόνο με big παίρνει νούμερα και μετά το χάος.
    Αν θέλει η Μαλέσκου να πάει ψηλά πρέπει να γυρίσει αλλιώς την παρουσίαση γιατί με αυτά τα Ελληνικά που μιλάει είναι για ΕΡΤ και για εκπομπή τέχνης και λόγου.
    Τεράστιο λάθος είναι για μία τέτοια εκπομπή ιδιωτικού καναλιού που να μην τραβάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δε θα σχολιάσω καθόλου τα νούμερα, το μόνο που ξέρω είναι οτι η Φαίη ειναι 15 χρόνια ως κεντρική παρουσιάστρια σε πανελλαδικό καναλι και ακόμη δε μπορεί σε καμια περίπτωση να σταθεί μονη της σε μία εκπομπη, χρείαζεται συνεχώς καποιο αλλο μεγάλο όνομα να την στηρίξει. Δεν εχει δικό της σχόλιο, ενω το μόνο που εχει κάνει στην καριέρα της ειναι σχολαστικές εκπομπές. Ας μη μιλησω για τις συνεντεύξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !