"Αχχχχχ" η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα… (video)

10

 


Με "ΑΧΧΧΧ" έκανε πρεμιέρα η Δανάη Μπάρκα στο MEGA με το "Πάμε Δανάη". Η Δανάη Μπάρκα βγήκε στα κόκκινα, χαμογελαστή, λαμπερή και αρκετά αγχωμένη. Είχε προηγηθεί μια χιουμοριστική υποδοχή από τους συνεργάτες της που βρίσκονταν… στο Ρετιρέ.

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν μου αρέσει. Πολλή φασαρία για το τίποτα. Η Φαίη είναι καλύτερη. Σταθερή αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάπως έτσι ήρθε το τέλος των παλιακών πρωινάδικων τύπου Σκορδά και Καινούργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:03 μ.μ
    Ουτε καν. Κάτσε να δουμε πως θα κλεισει η εβδομαδα. Απατο θα πάει απο Τετρατη. Αν κάνει πάνω απο 8% θα ειναι θαύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους!!! Ήρθε στις οθόνες μας το κάτι νέο και το κάτι διαφορετικό!
    Το πλατό είναι τέλειο,το στυλ της εκπομπής είναι εξαιρετικό σαν πρώτη εκπομπή,η Δανάη πολύ αγχωμένη όπως βλέπω ήρθε για να δώσει φρέσκο και μοντέρνο αέρα στα πρωινάδικα και η ομάδα της είναι πολύ καλή.

    Καλή αρχή και να πάει πολύ καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι υπερβολικά καλή δεν το περίμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ήρθε η ώρα που ζητούσε ο κόσμος, η ώρα της ανανέωσης των εκπομπών και των προσώπων. Ποιοί όμως έχουν την ευκαιρία αυτή, το χάρισμα για την τηλεόραση ?? χμμμ ... ο γιος του Πάριου, η κόρη της Αργυράκη, η κόρη του Πανταζή, ο αδελφός του Ρουβά , η κόρη της Σταυροπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θεε μου. Αυτο αν πιάσει 10καρι θα ειναι θαυαμα απο Τεταρτη. 2 μέρες δίνω να χαρεί νούμερα ισως πάνω απο 15%. Δεν βλεπετε με τίποτα. Αν δεν ηταν η μητερα τς η Βίκυ , ουτε για δοκιμαστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H ανανεωση εφερε..τους συγγενεις των παλαιων..παιδια,αδερφια ......μια οικογενεια η ελληνικη τηλεοραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχουν πλακωσει εδω μεσα και ή θαβουν ή θριαμβολογουν..θα προσπαθησω μια ηρεμη αναλυση.
    .1.Πλατό:Μετριο, τιποτα καινουργιο,λιγο σκοτεινο, σιγουρα θυμιζει μεγκα της προηγουμενης δεκαετιας.μπορει και εσκεμμενα..αλλα αν ηταν εσκεμμενο ηθελε και αλλα στοιχεια..εμεινε στην μεση.
    2.Ομαδα:εδω ειναι το προβλημα, οι δυο εμπειροι ειναι στοιχεια κακης τηλεορασης,.. σνομπ,βολεμμενοι με πολλες προσωπικες ατζεντες...κακη παρεα,ο καινουργιος εχει προοπτικη.η καλινη δεν ειναι ουτε για σχολιο..ρουβας οχι μαγειρας αλλα εξυπνη ιδεα.θα λειτουργησει σαν θεαμα οχι σαν συνταγη.οι δυο τους πρεπει να κανουν την μαγειρικη μικρο σοου.εκει ειναι η δυναμη τους.
    3.Τα θεματα.. Ειναι νωρις ,μια ταση για συνδικαλισμο και μεγαλο μερος του χρονου σε κουβεντες που αφορουν το συναφι της , ειναι εκει και πρεπει να το προσεξει..η εκπομπη δεν της ανηκει ,πρεπει να αφορα ολο τον κοσμο.Στα θεματα ομως θα κριθει τελικα η εκπομπη.Βραβεια εμμυ και ελιτισμος καβατζικη δεν θα οδηγησουν πουθενα…Πρεπει να γινει ευχαριστη και χρησιμη η εκπομπη.

    4.Η δαναη. Ειναι σιγουρο πως ηρθε για να μεινει.Ζωντανη ευχαριστη, φωτεινη. Το χιουμορ της βασικο οπλο, λιγοτερες φωνες , λιγοτερη ενταση και ολα θα πανε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όποιος δεν θέλει κριτική κάθεται σπίτι του. Δεν πάει με το καλημέρα να κουνάει το δάχτυλο στο κόσμο για τον κατατρεγμό στα σχόλια του instagram. Ταπεινότητα θέλουμε, αυτό λείπει, Σκορδά, Μενεγάκη και Καινούργιου έχουμε ήδη. Πιο πολύ σε κακομαθημένο φέρνει. Καλά ξέρω ότι είναι η κόρη της Σταυροπούλου αλλά δεν το περίμενα κάτι τέτοιο από το mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !