Δείτε το απολαυστικό trailer του «Bachelor»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Με ένα άκρως εντυπωσιακό τρέιλερ ο ALPHA ανακοινώνει και επίσημα την πρεμιέρα του “Bachelor”. Το ριάλιτι που έχει κάνει θραύση σε όποια χώρα κι αν προβλήθηκε θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 22.00 με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να γνωρίζει τις 20 γυναίκες που πρόκειται να μονομαχήσουν για την “καρδιά” του.

O Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 30 ετών και κατάγεται από τη Μάνη. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζεται ως real estate manager και του αρέσει να βάζει στόχους και να κάνει τα πάντα για να τους πετύχει. Η σχέση που έχουν χτίσει τόσα χρόνια οι γονείς του είναι πρότυπο για τον Παναγιώτη κι έτσι ξέρει πολύ καλά τι αναζητά από την επόμενη σύντροφό του, μια σχέση ειλικρίνειας και αγάπης. Δηλώνει έτοιμος να ερωτευτεί και να τα δώσει όλα στη γυναίκα που θα του πάρει το μυαλό και την καρδιά.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το τρέιλερ:

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το βαρέλι δεν έχει πάτο δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέμε για το BIG BROTHER αλλά και αυτό είναι μεγάλο σκουπίδι. Τόση απελπισία πια υπάρχει στο γυναικείο φύλο για σχέση που θα τσακωθούν στην τηλεόραση για τα μάτια του γόη και για το τριαντάφυλλο του; Αλλά αφού υπάρχει κοινό που τα βλέπει τί θα κάνουν τα κανάλια; Θα το γυρίσουν στα ντοκιμαντέρ; Τα λεφτά των διαφημιστών κυνηγάνε κι αν τους τα φέρνουν τα ριάλιτι αυτά θα εντάξουν στο πρόγραμμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, γιατί όταν είχαν ντοκιμαντέρ, τα έβλεπε ο κόσμος... Πριν λίγα χρόνια είχε Ο Σκάι και προφανώς κανείς δεν τα έβλεπε γι αυτό και άλλαξε το προφίλ του με άλλου είδους προγράμματα.

    Εμείς οι Έλληνες όλο κρίνουμε. Κρίνουμε χωρίς να δούμε τίποτα. Είμαστε σίγουροι ότι ένα πρόγραμμα θα κάνει επιτυχία αν είναι σε ένα συγκεκριμένο κανάλι ή θα πατώσει αν είναι σε ένα άλλο. Πριν χρόνια βλέπαμε Big Brother, Fame Story κλπ και κάνανε επιτυχία και τώρα γίναμε της ποιότητας και βλέπουμε τις Μέλισσες. Ότι να ναι είμαστε τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θυμαμαι καλα και στο bachelor υπήρχε ένα σκάνδαλο στην Αμερική πολύ σοβαρό. Τι είχε γίνει; Υποκουλτούρα τι περιμένεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !