Δείτε το απολαυστικό trailer του «Bachelor»...

Με ένα άκρως εντυπωσιακό τρέιλερ ο ALPHA ανακοινώνει και επίσημα την πρεμιέρα του “Bachelor”. Το ριάλιτι που έχει κάνει θραύση σε όποια χώρα κι αν προβλήθηκε θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 22.00 με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να γνωρίζει τις 20 γυναίκες που πρόκειται να μονομαχήσουν για την “καρδιά” του.

O Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 30 ετών και κατάγεται από τη Μάνη. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζεται ως real estate manager και του αρέσει να βάζει στόχους και να κάνει τα πάντα για να τους πετύχει. Η σχέση που έχουν χτίσει τόσα χρόνια οι γονείς του είναι πρότυπο για τον Παναγιώτη κι έτσι ξέρει πολύ καλά τι αναζητά από την επόμενη σύντροφό του, μια σχέση ειλικρίνειας και αγάπης. Δηλώνει έτοιμος να ερωτευτεί και να τα δώσει όλα στη γυναίκα που θα του πάρει το μυαλό και την καρδιά.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το τρέιλερ:

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Πιό στημένο πεθαίνεις.
Ο χρήστης TV είπε…
Το βαρέλι δεν έχει πάτο δυστυχώς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λέμε για το BIG BROTHER αλλά και αυτό είναι μεγάλο σκουπίδι. Τόση απελπισία πια υπάρχει στο γυναικείο φύλο για σχέση που θα τσακωθούν στην τηλεόραση για τα μάτια του γόη και για το τριαντάφυλλο του; Αλλά αφού υπάρχει κοινό που τα βλέπει τί θα κάνουν τα κανάλια; Θα το γυρίσουν στα ντοκιμαντέρ; Τα λεφτά των διαφημιστών κυνηγάνε κι αν τους τα φέρνουν τα ριάλιτι αυτά θα εντάξουν στο πρόγραμμα τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι, γιατί όταν είχαν ντοκιμαντέρ, τα έβλεπε ο κόσμος... Πριν λίγα χρόνια είχε Ο Σκάι και προφανώς κανείς δεν τα έβλεπε γι αυτό και άλλαξε το προφίλ του με άλλου είδους προγράμματα.

Εμείς οι Έλληνες όλο κρίνουμε. Κρίνουμε χωρίς να δούμε τίποτα. Είμαστε σίγουροι ότι ένα πρόγραμμα θα κάνει επιτυχία αν είναι σε ένα συγκεκριμένο κανάλι ή θα πατώσει αν είναι σε ένα άλλο. Πριν χρόνια βλέπαμε Big Brother, Fame Story κλπ και κάνανε επιτυχία και τώρα γίναμε της ποιότητας και βλέπουμε τις Μέλισσες. Ότι να ναι είμαστε τελικά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν θυμαμαι καλα και στο bachelor υπήρχε ένα σκάνδαλο στην Αμερική πολύ σοβαρό. Τι είχε γίνει; Υποκουλτούρα τι περιμένεις