«The Booth»: Η χαμηλή τηλεθέαση και το μεγάλο λάθος του Open

Χρήστος Παναγούλης
5


Τον κατήφορο έχουν πάρει τα νούμερα τηλεθέασης για την μεσημεριανή εκπομπή του Open, «The Booth». Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κρυσταλλία Ρήγα και η Σοφία Κουρτίδου συζητούν τα προβλήματα τις καθημερινότητας και δίνουν τις δικές τους λύσεις, με χιούμορ και  αισιοδοξία, ωστόσο δεν είναι πολλοί οι τηλεθεατές που συντονίζονται για να τις ακούσουν. Ενδεικτικά, χθες 28/9 η εκπομπή σημείωσε μόλις 3,8%, καταφέρνοντας να «κοντράρει» μόνο την μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ με την Νάντια Κοντογεώργη.

Βέβαια, είναι να απορεί κανείς που οι ιθύνοντες του Open έδωσαν εξ’ αρχής έγκριση για να συνεχίσει η εκπομπή και τον χειμώνα, αφού εν μέσω θέρους και με μηδενικό ανταγωνισμό το «The Booth» έφτανε συνήθως μέχρι το 8-9%. Πως λοιπόν περιμένεις ότι θα διατηρηθούν τα εν λόγω ποσοστά, όταν στην εξίσωση θα μπουν ο Μουτσινάς, το «Ρουκ Ζουκ» και τα υπόλοιπα μεγαθήρια της μεσημεριανής ζώνης.

Μάλλον, τα στελέχη του σταθμού έλαβαν υπόψιν τους την επιτυχία που έχει η εκπομπή στα social media, αφού η αλήθεια είναι ότι το «The Booth» έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους χρήστες του twitter και όχι μόνο. Ωστόσο, το παρελθόν έχει δείξει ουκ ολίγες φορές ότι η αναπαραγωγή μιας εκπομπής στα social media δεν συνεπάγεται κατ’ ανάγκη και τα ανάλογα νούμερα τηλεθέασης.

Μένει λοιπόν να δούμε αν η γυναικοπαρέα του Open θα καταφέρει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και να βρει το δικό της κοινό, η αν θα περάσει στην τηλεοπτική ιστορία ως μία ακόμα φιλότιμη προσπάθεια που πέρασε και…δεν ακούμπησε.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Όπεν οτι και να βάλει σε απογευματινή και βραδινή ζώνη δεν πρόκειται να κάνει νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήθελαν να την κρατήσουν έτσι κι αλλιώς έπρεπε να τη βάλουν στην late night ζώνη (23:00-00:30 ή 00:00-01:30). Όχι ότι εκεί θα έκανε σίγουρη επιτυχία, αλλά σίγουρα είχε ελπίδες. Η εκπομπή αυτή δεν ανήκει στο μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαφωνώ ότι θα έπρεπε το κανάλι να την κόψει τελείως. Πριν το κόψιμο της εκπομπής εξετάζουμε και άλλες λύσεις πρώτα. Μια σωστή σκέψη θα ήταν να μεταφερθεί στο late night, όπως γράφει και ο πιο πάνω σχολιαστής. Πάντως τα κορίτσια κάνουν φανταστική ομάδα και δίνουν πραγματικά τον καλύτερο τους εαυτό. Οπωσδήποτε δεν τους αξίζουν αυτά τα νούμερα και δεν είναι στο χέρι τους να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα, όπως γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία εκπομπή. Μπράβο στο open και τον κύριο Κοκλώνη που τη στηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα Αχιλλέα. Δεν αμφισβήτησα ποτέ ότι πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα προσπάθεια και ότι σίγουρα δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Ωστόσο το πιο σημαντικό κριτήριο για όλες τις εκπομπές είναι πάντα η τηλεθέαση που φέρνουν στο κανάλι. Όσο για το αν είναι στο χέρι τους, ένας παρουσιαστής χρεώνεται πάντα τόσο την επιτυχία όσο και την αποτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !