SAY IT- Καλύτερα Δε Γίνεται: Τι γεύση άφησε η χθεσινή πρεμιέρα;

1

Ξεκίνησε χθες η πολυαναμενόμενη εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και από τα πρώτα λεπτά τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν «φωτιά» .

Ένα πρόγραμμα που διανύει την τρίτη season και ήδη οι ιθύνοντες του σταθμού ευελπιστούν σε ανάλογα -σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές -και ίσως ακόμα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης.

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, το οποίο έχει υποστεί μερικές πινελιές ανανέωσης, η παρουσιάστρια καλωσόρισε την ομάδα της -με τον Κώστα Τσουρό να είναι ο μόνος από τους παλαιότερους συνεργάτες που παρέμεινε "βράχος" στο πόστο του.

Φέτος, η ομάδα όμως έχει αλλάξει αρκετά, καθώς προστέθηκαν νέα πρόσωπα, τα οποία φαίνεται να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και των χρηστών των social media.

(Πριν προχωρήσω στα μέλη του «Καλύτερα Δε Γίνεται», θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στους ανθρώπους της παραγωγής, που επινοήθηκαν την στήλη για τα αδέσποτα ζώα, κάτι που θα έπρεπε σαφώς να καθιερωθεί και στα αντίπαλα τηλεοπτικά κανάλια).

Θα ξεκινήσω λοιπόν, με την Εβελίνα Νικόλιζα, την οποία αν και δεν έχω παρακολουθήσει αρκετά στο Youtube, έχω καταλάβει ότι είναι άνθρωπος με άποψη, τεκμηριώνει τα όσα τονίζει και σίγουρα θα δώσει το δικό της μήνυμά της σε θέματα κοινωνικού περιεχόμενου (όπως π.χ το photoshop με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου).

Στα θετικά της εκπομπής ήταν η στήλη "Εβελύνω" (στην οποία απαντά στα ερωτικά προβλήματα των τηλεθεατών), η οποία αναντίρρητα της

ταιριάζει γάντι (αν και αυτό το είδος της θεματολογίας έχει αρχίσει να παίζει πλέον σε αρκετές εκπομπές το τελευταίο διάστημα).

Θα συνεχίσω με την Ναταλία Αργυράκη, η οποία έχω την αίσθηση ότι δεν έχει λυθεί αρκετά, καθώς ένοιωσα ότι μίλησε λιγότερο από όλους (είναι αρχή θα μου πεις).

Κάτι το άγχος της πρεμιέρας, κάτι η πληθωρικότητα της Εβελίνας..ήταν κάποια από τα στοιχεία που ενδεχομένως να μην την άφησαν να δείξει κομμάτια του χαρακτήρα της. Αν και λόγω του επαγγέλματος της όμως (δημοσιογράφος – αρχισυντάκτρια του περιοδικού ΟΚ) εννοείται ότι έχει αποκτήσει μία εμπειρία πάνω στο gossip-τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ωστόσο θα περιμένω να την δω και τις επόμενες εβδομάδες για να έχω ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα για την τηλεοπτική της παρουσία.

Πηγαίνω στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, ο οποίος πραγματικά είναι η ψυχή της παρέας. Συμπεριλαμβάνεται στην ομάδα των ανθρώπων, που όταν συμμετέχει σε ψυχαγωγική εκπομπή (η οποία περιλαμβάνει και γκάλοπ) σίγουρα είναι 100% ο εαυτός του. Αμεσότητα, καυστικό χιούμορ, έντονη συμμετοχή στον σχολιασμό των θεμάτων είναι κάποια από τα «ατού» του που τον έχουν κάνει αγαπητό από μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Επιπλέον, μεγάλη έκπληξη για μένα είναι ο Θάνος Παπαχάμος, που προσωπικά θα τον ήθελα να εντάσσεται στην 4αδα.

Ο ίδιος χωρίς να δείξει το παραμικρό άγχος -που ενδεχομένως να είχε- παρουσίασε εν συντομία τα πιο παράξενα και ιδιαίτερα νέα που αφορούσαν στην επικαιρότητα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Από τα πρώτα λεπτά που θα τον δεις ωστόσο, βγάζει μία απίστευτη γλυκύτητα και μία αλήθεια που σπανίζει στον τηλεοπτικό χώρο.

Ένα πρόσωπο που πιστεύω ότι έχει ακόμα περισσότερα να μας δείξει με το πέρας των ημερών.

Τέλος θα κλείσω με τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος –παρ’ όλες τις αρνητικές κατά καιρούς κριτικές που έχει δεχθεί-, αποδεικνύει για ποιο λόγο συνεχίζει να βρίσκεται για 3η χρονιά στο «Καλύτερα Δε Γίνεται». Το μοναδικό ταλέντο που έχει να εκμαιεύει σημαντικές πληροφορίες στο κομμάτι των συνεντεύξεων, ο ιδιαίτερος σχολιασμός του τόσο σε lifestyle όσο και σε κοινωνικοπολιτικά θέματα, -καθώς και οι to the point ατάκες του-, είναι μερικά από τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι μία ιδανική περίπτωση για τέτοιου είδους infotainment εκπομπές.

Γενικά, έχω την εντύπωση πως η φετινή χρονιά θα είναι πολύ καλή για την Ναταλία… Φτάνει μόνο να λυθεί περισσότερο το νέο αίμα. Κατά τ’άλλα, σαφώς «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Κείμενο αναγνώστη 


Το TVNEA.COM και οι διαχειριστές του, δεν υιοθετούν κανένα από τα άρθρα.


To TVNEA.COM  με τη νέα του στήλη "Say it" και σου δίνει την δυνατότητα με ένα απλό email να ακουστεί η σκέψη σου και η κριτική σου στα τηλεοπτικά θέματα άλλα και στους STARS τις καθημερινότητα μας.
Στείλε τώρα κι εσύ το κείμενο σου, γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες, όχι κεφάλαια γράμματα, και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και δες το δημοσιευμένο στο αγαπημένο σου site!
Τα κείμενα θα δημοσιεύονται άμεσα.

Email
tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το φετινό είναι πολύ καλύτερο γεμάτο φρεσκάδα και με ποιο καλή ομάδα δίπλα στην Ναταλία,με νέες στήλες και φυσικά για τα σκυλάκια που ψάχνουν σπίτι.
    Το Σ/Κ τελείωσε και άφησε ωραία γεύση η εκπομπή και όλοι τους είναι καταπληκτικοί!
    Από όλα τα παιδιά η Εβελίνα έδωσε ρέστα με την συγχρονισμένη κολύμβηση και μπράβο της που τόλμησε σε αυτά τα κιλά να το κάνει. Θα δούμε πολλά πράγματα που άλλα κορίτσια δεν θα τολμούσαν να τα κάνουν.
    Διαφέρει πολύ από όλα τα πρωινά και δεν τραβάνε τα θέματα από τα μαλλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !