Δεν έπεισε το «Pop Up»...

Χρήστος Παναγούλης
7

Πρεμιέρα έκανε χθες και η νέα μεσημεριανή εκπομπή του Alpha «Pop up», με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο δοκιμάζεται για πρώτη φορά στον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας και η αλήθεια είναι ότι μας εντυπωσίασε με την άνεση και το χιούμορ της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η ομάδα φαίνεται να περνά καλά και να έχει βρει τα πατήματα της. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την θεματολογία της εκπομπής, αφού η σκαλέτα ήταν εντελώς ανέμπνευστη και η ροή αργή και υποτονική. Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του twitter, οι οποίοι δεν φάνηκαν να ενθουσιάζονται με την νέα εκπομπή, ενώ σχολιάστηκε έντονα και το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του χρόνου αφιερώθηκε στην προώθηση του «Bachelor». Διαβάστε παρακάτω κάποια από τα σχόλια που έγιναν με το hashtag #popupiliana:








Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ολο λίγο. Νωρίς βέβαια είναι ακόμα αλλά η καλή μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν βάλει οι παλιές... τα παπαγαλάκια να ρίχνουν λάσπη σε Παπαγεωργίου και Μαλέσκου. Μόνο για την Μπάρκα λένε καλά γιατί δεν την υπολογίζουν αλλά πίσω έχει η Δανάη την ουρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κράξιμο από αργόσχολους που δεν έχουν να κάνουν τίποτα και είναι όλη μέρα μέσα στο τουίτερ...

    Στο γυναικείο κοινό 17,1 έκανε η Παπαγεωργίου και πήγε καλά και δεν πήγε καλά στο δυναμικό με το 11ρι.

    Μην ξεχνάμε ότι μαζί με τις πλατφόρμες αλλάζει και είναι διαφορετική η τηλεθέαση.

    Για να χτιστεί νέα ζώνη με εκπομπή με μία παρουσιάστρια που κάνει τα πρώτα της βήματα στην παρουσίαση θέλει χρόνο και δουλειά.
    Η Ηλιάνα είναι καλή που για μία στιγμή νόμιζα έκανε χρόνια παρουσίαση όπως και η ομάδα της.Το τι θέματα θα έχει και τι θα μας δείχνει όσο περνάνε οι μέρες θα το ξέρουμε.
    Το να κατακεραυνώνεις και να κράζεις ένα όμορφο και ζωντανό κορίτσι δεν το καταλαβαίνω.
    Η Παπαγεωργίου μου έβγαλε κάποια πράγματα θετικά και η εκπομπή πρέπει να βρει την ταυτότητα της και που θα πατήσει και θέλει χρόνο πολύ χρόνο για να στηθεί όπως πρέπει.Φυσικά είναι μέχρι να βρεθεί και η χημεία μεταξύ της ομάδας της που δεν είναι άσχημη και είναι καλή στην δουλειά της.
    Το κορίτσι δεν φταίει σε όλο αυτό που είδαμε.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρα ηταν η Ηλιανα και η ομαδα οσο για τη θεματολογια πρωτη μερα ηταν θα το βρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ οι υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν εντελώς πρωτότυπη θεματολογία. Καλά μας κοροϊδεύετε; Πρώτη εκπομπή ήταν. Θα στρώσει. Δώστε λίγο χρόνο. Που πέσατε να την φάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγνώμη κυρία μου ποια είστε; Εχετε καποια σχέση με τη μέση νεαρή ελληνίδα ή την ελληνίδα νοικοκυρά; Και μόνο που ειστε μ αυτόν τον αντιπαθητικό και προκλητικό ράπερ που είναι όλο τουπέ και μπινελίκια δε μας κάνετε. Οι ιδιοφυίες του Άλφα το σκέφτηκαν αυτό; Τους πέρασε απ' το μυαλό ότι όσοι έχουν δει ψηλά τον αμανέ είναι απωθητικοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !