O πρώτος καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Η Ναταλία Γερμανού πιο ανανεωμένη από ποτέ επιστρέφει αύριο με το “Καλύτερα δε γίνεται”. Η παρουσιάστρια που άλλαξε τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου και είδε την εκπομπή της να κερδίζει την πρώτη θέση στη μάχη της τηλεθέασης ετοιμάζεται για τη μεγάλη της πρεμιέρα στον Alpha, έχοντας δίπλα της μία καινούργια ομάδα.

 Στην παρέα της Ναταλίας θα βρίσκονται κάθε Σαββατοκύριακο ο Κώστας Τσουρός, η Ναταλία Αργυράκη, η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που είναι και το τελευταίο πρόσωπο που έκλεισε.

Αρχισυντάκτης του “Καλύτερα δε γίνεται”, μετά την αποχώρηση της Μαίρης Κούσολα που είναι πλέον σύμβουλος προγράμματος στον τηλεοπτικό σταθμό Open, θα είναι ο Βασίλης Δρυμoύσης, με τον οποίο η Ναταλία είχε συνεργαστεί όταν ήταν στο Ε και παρουσίαζε το “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η πρεμιέρα της εκπομπής της η Ναταλία έχει καλέσει έναν ηθοποιό που αγαπάει πολύ. Πρόκειται για τον Γιώργο Χρυσοστόμου, τον πρωταγωνιστή της νέας καθημερινής σειράς του Apha, “Αγγελική” που επίσης κάνει πρεμιέρα αύριο, στις 21.00 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη με δίωρα χορταστικά επεισόδια.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου υποδύεται έναν από τους τέσσερις γιους της Αθηνάς Αργυρού (Φιλαρέτη Κομνηνού) που, όπως είδαμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ήδη, είναι συνένοχος μαζί με τα αδέλφια του για τον βιασμό της Αγγελικής (Μαίρη Μηνά). Γι αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα τα τέσσερα αδέλφια δεν πλήρωσαν ποτέ! Αλλά, η Αγγελική, έχει αποφασίσει να πάρει την εκδίκησή της γι’ αυτό και επιστρέφει στην οικία της οικογένειας Αργυρού για να πάρει την εκδίκησή της!

Γι’ αυτά, αλλά και για πολλά ακόμα, θα μιλήσει στο “Καλύτερα δε γίνεται” ο Γιώργος Χρυσοστόμου που με το χιούμορ και την αισιόδοξη του διάθεση, είναι ότι καλύτερο για να κάνει… ποδαρικό!


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στον alpha θα δεις τους ιδιους καλεσμενους(και ολως τυχαιως ολοι ειναι απο σειρες του alpha)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνεις πολύ μεγάλο λαθος η Ναταλία ειδικά έχει καλέσει πάρα πολλούς ανθρώπους από όλα τα κανάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !