Οι τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε o Γιώργος Καράβας...

Χρήστος Παναγούλης
1

Στο περιοδικό «Gala» μίλησε ο φετινός coach του GNTM Γιώργος Καράβας. Το επιτυχημένο μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένεια του, τονίζοντας ότι «η οικογένεια είναι το καταφύγιο».

«Τα παιδιά μου από μικρά ξέρουν ότι ο μπαμπάς λείπει συχνά ταξίδια για δουλειές. Για μένα το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι η βάση. Η οικογένεια είναι το καταφύγιο, το απάγκιο. Γι' αυτό και αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου στην οικογένεια μου. Από τη μόδα κερδίζω χρήματα, αλλά ποτέ δεν είχα την επιθυμία να απολαμβάνω μια πολυτελή ζωή. Τα χρήματα που κερδίζω τα αξιοποιώ για την ευημερία της οικογένειας μου», ανέφερε ο Γιώργος Καράβας.

Όσο για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, δήλωσε: «Κατά καιρούς φλέρταρα και με φλέρταρε η μικρή οθόνη. Ωστόσο αυτό το φλερτ δεν κατέληγε κάπου, είτε από τη δική μου πλευρά, είτε από την πλευρά των άλλων. Χαίρομαι που τελικά συμμετέχω στο GNTM, μια εκπομπή του Star ακριβώς πάνω στο αντικείμενο μου, την οποία παρακο­λουθούσα εδώ και πολύ καιρό».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Επιτέλους ένα φρέσκο σύγχρονο πρόσωπο με φινέτσα... Δεν ξέρω πως θα ήταν αν παρουσιαζε κάτι live αλλά στο gntm κλέβει την παράσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !