UPDATE- Δείτε τα ΚΑΘΑΡΑ νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (7/9/2020)

33
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες 7/9/2020:
Πρόγραμμα 18-54

GREECE S NEXT TOP MODEL ΠΡΕΜΙΕΡΑ 28.5
8 ΛΕΞΕΙΣ 13.4
ΒIG BROTHER  26.1
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 8,1
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ (Ε) 4,1
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ (Ε) 5.3
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ (Ε) 10.1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 14.2
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ (Ε) 8.4
50 50 (Ε) 5.4
ΤΟ ΝΗΣΙ (Ε) 7.0
CASTLE   MAK TV 1.9
THE BLACKLIST MAK TV 1,8
MASTERS OF SEX ΜΑΚΤV 1.3
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 9.3

*Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

33Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το GNTM σαν πρεμιέρα πολύ καλά τα πήγε και σιγά σιγά θα ανέβει εκεί που ήταν πέρυσι.
    Η "Αηδία" δεν θα πέσει να τελειώνουμε;;; Τόσο κράξιμο έφαγε και τρώει και ο κόσμος κάθετε και το βλέπει ακόμη;;;
    Πως φαίνεται ότι πολλοί τηλεθεατές δεν έχουν μυαλό για να φύγουν από την συχνότητα...Και μάλλον μένουν επειδή γουστάρουν αίσχη να γίνονται και να ακούνε αυτά που ακούνε τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθες αρχισε στησ 11:20 ενο κανονικα αρχιζε 111:00 και τελιοσε αντι για 1 γυρο 00:40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως έκανε παραπάνω το Big Brother;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα περιμένετε λίγο παιδιά να έρθουν τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκανε νούμερα όμως με Μέλισσες θα πέσει αισθητα το big brother το gntm πολύ καλά και πιστεύω θα είναι λίγο πιο κάτω από Μέλισσες αλλά όχι πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έγιναν UPDATE. Θα βάλουμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης σε όλα τα προγράμματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ξεκίνσει ο Γρηγόρης το big brother Θα πατώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το big brother έπαιξε χθες λιγότερο είχε για μισή ώρα απέναντι το τυφώνα next top model μετά το σκάνδαλο όλοι το εκραζαν αλλά η τηλεθέαση σταθερή δε πέφτει
    Καλώς η κακώς νομίζω πέτυχε το ριάλιτι και ας είναι μια τρασιλα και μισή.κατω από 20 δε νομίζω ότι θα πέσει το big brother ακόμα κι οι μέλισσες να έρθουν.αλλωστε φέτος οι μέλισσες θα αρχίζουν 10 και θα τελειώνουν 11 και κάτι.ενω το big brother αρχίζει μετά τις 11 και τελιωνει 1 παρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι οχι μονο ο Γρηγορης. Ανυπομονώ για Μύγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επίσης εξυπνη τακτική που έκοψαν το live streaming του Big brother.οι πορομενοι που το έβλεπαν από κει τώρα αναγκαστικά το παρακολουθούν μόνο στη τηλεόραση οπότε περισσότερη τηλεθέαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε θα μας τρελανετε μερικοι. Πετυχε κατι οταν παιζει μονο του χωρις τιποτα νεό? Κι η Σκορδα αν έπαιζε μονη τς θα έσκιζε. Για χαλαρωστε μερικοι μας τα κανατε να με τη χαζομαρα του σκαι.. Φτάνει αυτο το έκτρωμα. Θα έπρεπε να ειχε κοπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περισοστερη τηλεθεαση λέει ο αλλος. Μερικοι έχουν πολύ μεγαλο προβλημα. Ουτε καν ξέρει πως γινονται οι μετρησεις, σχολιαζει κιολας. Θα αγανιστει το B B σε μια βδομαδα απο τωρα. Οι Μέλλισες θα παιζουν 10+ και θα τελειωνουν 23,30+ με και θα γινει lead in σε Γρηγορη και ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μόνο του το λες με τον τυφώνα GNTM εχθές? Έλα σε παρακαλώ οκ δε σου αρέσει αλλά μην εθελοτυφλεις..κι ούτε τις μέλισσες θα χει αντίπαλο το big brother.οταν το ένα θα ξεκινάει το άλλο θα τελιωνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πωε βγαζουν συμπερασματα μερικοι χωρις να βγουν οι αλλοι και χωρις να εξελιχθει κιολας. Επίσης ακομα ειναι καλοκαιρι, θέλει εναν μηνα για να καθησει λιγο. Μην βιαζεστε. Προσωπικα το bb πιστευω οτι θα φτασει στα 12ρια σε λιγο καιρο. Σας τα έκεγα τοτε και για το δραματικο του ALPHA και δεν με ακουγατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O κόσμος όπως βλέπετε από τα νούμερα αγαπά τη τρασιλα σιγά μη κάτσει να δει τις συνεντεύξεις του Γρηγόρη με τους ίδιους και τους ίδιους καλεσμένους κάθε χρονιά όταν απέναντι θα χει ξεβρακωμενους και μαλλιοτραβηγματα.σας παρακαλώ για τον μέσο Έλληνα τηλεθεατη μιλάμε.και πολλά νεύρα έχετε μερικοί.εμ βέβαια το 26αρι του big brother δε σας έκατσε καλά στο στομάχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαλλον εσυ εχεις τα νευρα και προσπαθεις να μας αποδειξει διαφορα χωρις αποδειξεις κιολας. Χαζοι δεν ειμαστε, ξέρουμε τι παιζει και τις αντιπαλλους εχει. Επίσης μην ξεχναμε οτι όλα θα αλλαξου την επομενη και μεθεπομενη εβδομαδα . ΑΝΤ1 ALPHA OPEN EPT "ΜEGA" ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατι βαλατε τα νουμερα του big brother? Ειπατε δν θα ξανα ασχοληθείτε με αυτο... ειδες τι ειναι να λες μεγαλες κουβέντες αγαπητο tvnea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά εγώ πιστεύω ότι το big brother όχι μόνο δε θα πέσει αλλά θα χτυπάει 30 άρια σίγουρα θα του κάνει τρελό προμο και ο Μουτσινάς βλέπω τη μισή εκπομπή του να είναι για αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και εγώ πιστεύω ότι το Big Brother θα πέσει όταν αρχίσουν όλα τα κανάλια το πλήρες πρόγραμμα τους. Αλλά προς το παρόν για να λέμε και του στραβού το δίκιο μια χαρά στέκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 12:34 Οι άνθρωποι αυτοί είναι αναγκασμένοι να τα βάλουν. Και όταν είπαν δεν θα ασχοληθούν με το big brother εννοούσαν ότι δεν θα έχουν θέματα με αυτό.(Όπως πρέπει να το πάρουν απόφαση όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρε εδω μας κανατε βαρυγδουπες δηλωσεις οτι απο χθες το big bro θα επεφτε στο 10 % και μετα τα χθεσινα .μιλατε ακομα?που οχι απλα δεν εχασε μοναδα αλλα στο συνολο ηταν πιο πανω να φανταστειτε το gntm εχασε ακομα και απο τον Γεωργιου στο συνολο,αλλα τωρα βρηκαμε καινουριο τροπαριο οταν αρχισει ο Γρηγορης λεει πιο πανω θο αλλος τοτε θα πατωσει to big brother εδω δεν εχασε απ τ gntm θα χασει απο τον Γρηγορη?διασκεδαζω με τα σχολια σας πραγματικα απλα δεχτειτε οτι πεσατε εξω στις προβλεψεις σας και αφηστε τις δικαιολογιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  22. Ο Αρναουτογλου δεν πρόκειται να σταυρωσει νούμερα φέτος, όλοι Big Brother θα βλέπουν, ειδικά μετα από τόση διαφήμιση που του έγινε. Ο Γρηγόρης θα αρχίσει τα νεύρα του πάλι και όλα θα του φταίνε κλασικά.

    Την πορεία της Σκορδα θα έχει που και αυτή θα ψάχνει τα νούμερα με τα κυαλια

    Άσχημα τα νέα για τον Αντ1 που πέρα από μέλισσες δεν έχει πρόγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μάλλον μόνο εγώ περίμενα το GNTM να κάνει μέσο όρο πάνω από 30; Πολύ κρίμα για τον κόσμο που συνεχίζει να στηρίζει το BIG BROTHER. Για μένα μακάρι όλα αυτά τα ριάλιτι να πέσουν κάτω από το 10. Ξέρω ότι θα μου πείτε ότι δουλεύει κόσμος και τα σχετικά αλλά υποτιμούν και προσβάλλουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες και τη νοημοσύνη του κόσμου και αυτό με αηδιάζει. Τέλος πάντων ο καθένας κάνει τις επιλογές και φαίνεται πως η πλειοψηφία για ακόμα μία φορά επιλέγει την κλειδαρότρυπα. Αυτοί είμαστε. Να μην κατηγορούμε μόνο τα κανάλια. Ας κοιτάξουμε ως τηλεθεατές και τα δικά μας χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φέτος τα νούμερα στην prime θα τα έχει το BB, το Bachelor και αν αρχίσει ο εφιάλτης επίσης μπορεί να χτυπήσει 20-25 σε prime...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ολοι περιμενα να κανει 30νταρια αλλα δεν θα τα κανει φετος. Ξενερωσαν ολοι με τους κουνιστους.
    1:17 μ.μ. με την καμια ομως. Μολις ξεκινησουν οι σειρες και τα αλλα προγραμματα ολα αυτα θα εξαφανιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φίλε αναγνώστη και "ανώνυμε 12:34 μ.μ.", το TVNEA.COM δεν έχει βάλει καμία ανάρτηση για το συγκεκριμένο πρόγραμμα , ούτε και θα το κάνει.
    Τα νούμερα τηλεθέασης προφανώς και θα μπαίνουν σαν απλή αναφορά, αλλά δεν θα διαβάσεις τίποτα άλλο δημοσιευμένο σε κεντρική μας σελίδα.
    Επίσης, χθες δώσαμε στον αέρα την ανακοίνωση "ΝΤΡΟΠΉ" που έβγαλε ο ΣΚΑΙ και ρίχνει το μπαλάκι σε εργαζόμενο, βγάζοντας έξω την ουρά του για την επιλογή παικτών.
    Εύχομαι να σε κάλυψε η απάντησή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θα πρέπει να ηρεμήσουν λίγο μερικοί με το realityshow shaming :P σε μερικούς μας αρέσει να βλέπουμε big brother και εκφράσεις σκουπίδια κλπ δεν είναι ωραίο να ακούγονται. Εμείς δηλαδή είμαστε σοφότεροι; εξυπνότεροι; πιο εκλεπτισμένοι άνθρωποι από έναν παίκτη riality; Λίγο αυτοκριτική και ταπεινότητα δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπράβο tvnea που δημοσιεύεις σχόλια όπως το 1:22μμ. Άλλο πράγμα να κρίνει κάποιος το πρόγραμμα, είναι προσωπικό γούστο, ο καθένας μπορεί να βλέπει ό,τι θέλει δημοκρατικά. Άλλο όμως να χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις, που εν τέλει δεν σε κάνουν καλύτερο άτομο από αυτό που έδιωξε η παραγωγή προχθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σκισανε τα δύο ριάλιτι. Για να δούμε πως θα κάτσει η μπίλια όταν μπει και ο άλφα με τον Αντ1. Εντωμεταξυ όλοι εσείς που κάνατε και hashtag cancel big brother να φανταστώ στηθηκατε καραούλι να δείτε το επεισόδιο. Η δηθενια στο μεγαλείο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φέτος θα είναι έκπληξη αν κάποιο πρόγραμμα της prime time κάνει πάνω από 28%. Προβλέπω πρώτο να τερματίζει ξανά το gntm και να γίνεται μάχη με τα υπόλοιπα για την δεύτερη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πολύ, πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Βιάζονται αρκετοί. Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου με το 90% των προγραμμάτων στον αέρα θα μας δώσει μια πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα.

    Προς το παρόν τα δύο ριάλιτι του Star και του Skai παίζουν χωρίς κάποιο ουσιαστικό αντίπαλο και λογικό να τα πηγαίνουν μια χαρά και τα δύο. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παιδιά ακομη 8 Σεπτεμβρίου εχουμε αρκετός κόσμος είναι έξω περίμενετε σε 1-1,5 μήνα τι θα γίνει και σταματιστε να βλέπετε κανάλια αλλα προγράμματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !