Είναι οριστικό! Στο MEGA η Τατιάνα Στεφανίδου

Στο MEGA θα βλέπουμε φέτος την Τατιάνα Στεφανίδου και μάλιστα σε καθημερινό. Η παρουσιάστρια σύμφωνα με την εκπομπή "Έλα Χαμόγελα" και τη Ναταλία Ανδρικοπούλο,θα είναι και φέτος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με νέα εκπομπή.

Συγκεκριμένα,η Τατιάνα Στεφανίδου θα αναλάβει ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο το οποίο θα έχει και κοινωνικά στοιχεία. Η εκπομπή θα προβάλλεται αμέσως μετά την "Κοινωνία ώρα MEGA", δηλαδή στις 8:00 με 10:00 και θα δίνει μετά την σκυτάλη στο "Πάμε Δανάη".

Όλη η ομάδα βρίσκεται σε αναβρασμό προετοιμασιών καθώς οι αρμόδιοι θέλουν να βγει η εκπομπή μέσα στον Οκτώβρη.


Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Α μαλιστα δεν γλιτωνουμε απο την Στεφανιδου. Η οποια στην τελευταια εκπομπη στο Σκαι εκανε 5 τηλεθεαση. Ας κατσει σπιτι της να ξεκουραστει.
Ο χρήστης billakos είπε…
Ευαγγελάτος, Στεφανίδου...νέο Mega όπως λέμε...νέο Alter!

Πάντως από πλευράς τηλεθέασης μπορεί και να δουλέψει όπως δούλεψε και το concept Ευαγγελάτου. Ξέρει να χειρίζεται τη λαικίστικη ενημέρωση στα δάχτυλα το ζεύγος.
Ο χρήστης UFO είπε…
Συγνώμη αλλά το κανονικό , το αυθεντικό Mega ποτέ δεν θα έπαιρνε την Στεφανίδου, ειδικά για την πρωινή του ζώνη . Δεν θα έπεφταν τόσο χαμηλά . Χασαποπουλος με Άνθη Βούλγαρη μια χαρά στέκονται και περνάνε και τον Παπαδάκη κάποιες φορές τι να τι κάνουν τη Τατιάνα να λαικιζει στο μεγάλο κανάλι . Λάθος κίνηση του ψεύτικου Mega , ένα ιστορικό σήμα μόνο πάνω αριστερά δεν σε κάνει μεγάλο κανάλι. Ούτε ο άντρας Ευαγγελάτος θα είχε αυτή τη λαϊκίστικη εκπομπή , το πολύ πολύ σχολιαστής δε κανένα δελτίο για 10 λεπτά. Κρίμα γιατί δεν θυμίζει σε τίποτα το καλό Mega .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλα, και οι δυο περασαν και απο τον Σκαι αλλα δεν τον εκαναν Alter, γιατι να κανουν το Mega νεο Alter?
Ο χρήστης TV είπε…
Κάποιοι άρχισαν να φοβούνται απο τι διαβάζω