Οι δύο εκπομπές που επεξεργάζεται το MEGA για το Σαββατοκύριακο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Στο Σαββατοκύριακο επιθυμεί να επενδύσει το MEGA το προσεχές διάστημα και ήδη πριν ολοκληρωθεί το 2020 θέλει να εντάξει τα δύο νέα concept που έχουν "πέσει" στο τραπέζι.

Το πρώτο αφορά την πρωινή ζώνη, για την οποία προορίζεται μία δίωρη εκπομπή με τον Θοδωρή Αθερίδη σε ένα εναλλακτικό πρωινό πρόγραμμα.

Το δεύτερο είναι στα πρότυπα του "Dot" με επικρατέστερες παρουσιάστριες την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Μαρία Σολωμού και την Κατερίνα Ζαρίφη. Το project προορίζεται για τη μεσημεριανή ζώνη. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απορώ με τα ελληνικά κανάλια. Αντί να επενδύσουν στην prime time με διάφορα προγράμματα πρωτότυπα που τότε βλέπει ο περισσότερος κόσμος τηλεόραση, και έτσι είναι πιο κερδοφόρα, επενδύουν σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές που που έχουν κατακλεισει την ελληνική τηλεόραση. Τι θα έχει αυτό το πρωινό που δεν έχουν τα άλλα δηλαδή;Που ο κόσμος το πρωί συνήθως είναι στη δουλειά. Ναι, θα ανοίγουν και την τηλεόραση δίπλα.... Και το βράδυ επαναλήψεις και χιλιοπαιγμένες ταινίες, που τώρα με το Netflix τα έχεις δει όλα. Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τη λογική τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !