Δυνατή πρεμιέρα για Love it και Μαλέσκου! Αναλυτικά η τηλεθέαση ανα 15'

12
Με ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης ξεκίνησε η νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ "LOVE IT" με την Ιωάννα Μαλέσκου.  Σύμφωνα με τα μη καθαρά ποσοστά τηλεθέαση, στο δυναμικό κοινό η εκπομπή έκανε  17,8% κι έφτασε σε 15' μέχρι και 19,2%. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει την επόμενη εβδομάδα που θα προστεθούν και τα υπόλοιπα πρωινά στα αντίπαλα κανάλια.

Αναλυτικά τα 15'
12:00:00 - 12:14:59 17,6
12:15:00 - 12:29:59 15,1
12:30:00 - 12:44:59 17,5
12:45:00 - 12:59:59 18,4
13:00:00 - 13:14:59 16,4
13:15:00 - 13:29:59 19,2
13:30:00 - 13:44:59 19,2
13:45:00 - 13:59:59 18,9

Σε λίγο αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης ανα ζώνη.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολυδιαφημισμένη πρεμιέρα και χωρίς ανταγωνισμό και χτύπησε μέχρι 19% peak με μέσο όρο 17,8% και το λέτε ικανοποιητικό? Δεν νομίζω. Αν δεν αποκτήσει περισσότερο νεύρο, θα τα βρει πολύ σκούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τα λιγα λεπτα που ειδα, μου φανηκε πολυ αδιαφορο το πανελ. Τα ποσοστα ικανοποιητικα αλλα οχι εξαιρετικα. Αναμενουμε με ενδιαφερον και τα αλλα πρωινα. Δικια μου προβλεψη ειναι η εξης:
    1) πρωτη θεση Στην φωλια των κουκου (κυριως λογω αποκλειστικων απο gntm)
    2) Φαιη Σκορδα και Καινουριου θα εναλλασονται στη 2η και 3η θεση
    4) Η Μαλεσκου
    5) Τελευταια νομιζω θα ειναι η Μελετη με εξαιρεση καποιες μερες επικαιροτητας εντονης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8:52 π.μ.
    πολύ σιγουρος εισαι οτι η φωλιά θα πάρει πρωτιά. πρωτιά στον κοινό ανταγωνισμό όμως δεν πήρε την πεασμενη χρονιά, πήρε μονο στο συνολικό που παιζει μια ωρα μονο του, να τα λέμε κι αυτά. Εγω πιστευω η πρωτιά θα παιξει σε ΑΝΤ1 και ΟΠΕΝ.
    Επίσης να μην ξεχνάμε και το MEGA, θα πάρει κι αυτό ποσοστα απ ολες τς εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9:08: Που ειδες να ειμαι πολυ σιγουρος; μια αρχικη προβλεψη εκανα, δεν στοιχηματισα και το σπιτι μου (χεχε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πήγε άσχημα αλλά όντως έπαιζε χωρίς ανταγωνισμό, περίμενα να τα πάρει καλύτερα, γύρω στο 20 περίμενα. Όταν θα αρχίσει ο ανταγωνισμός, ο οποίος φέτος θα είναι πολύ πιο έντονος, τότε τι νούμερα θα κάνει; Νομίζω πως το 1ο τρίμηνο όλοι θα βρίσκονται γύρω στο 10 και θα εναλλάσσονται στην 1η θέση 3-4 προγράμματα. Μετά τα Χριστούγεννα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο με κάποιον να κάνει σταθερά πολύ πάνω από το 10, κάποιον λίγο πάνω από το 10 να απειλεί πού και πού τον 1ο και οι υπόλοιποι μονοψήφια. Γενικά δεν πιστεύω πως θα υπάρξει φέτος κάποια που θα ξεχωρίσει πολύ ευχάριστα στα νούμερα. Πιστεύω όμως πως θα υπάρξει κάποια που θα "ξεχωρίσει" λόγω των χαμηλών νούμερων που θα κάνει και σαφώς θα έχει και άσχημες εξελίξεις στην καριέρα της ίσως και στη μέση της χρονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού την Σκορδά φωτογραφίζεις, γιατί δεν το λες ξεκάθαρα; Τις ξέρουμε τις εμμονές σου Νίνα από τα περσινά σου γραφόμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί που είδαν την Αργυρώ έμειναν στο ΣΚΑΙ και είδαν και τη Μαλέσκου. 1-2 παρουσίασε την πιο μεγάλη αύξηση. Αρκετοί που είναι σπίτι τότε τρώνε και έχουν την τηλεόραση να παίζει και μάλλον χθες την επέλεξαν ενώ υπάρχουν και αυτοί που επιστρέφουν εκείνη την ώρα και την ανοίγουν περιμένοντας το δελτίο που παίζει στις 2 αφού δεν προλαβαίνουν αυτά των άλλων καναλιών. Και σε αυτή την πρεμιέρα περίμενα λίγο μεγαλύτερα νούμερα, πίστευα πως επειδή είναι για αρκετό κόσμο νέο πρόσωπο θα ανοίξουν την τηλεόραση από περιέργεια και αυτοί που την έχουν κλειστεί το πρωί κι ας είναι σπίτι αλλά τελικά δεν συγκινήθηκαν. Αυτή η ζώνη είναι μαραθώνιος, πέρσι ήταν ασανσέρ για τους περισσότερους και έτσι συμπέρασμα δεν μπορείς να βγάλεις από την πρεμιέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακόμα δν βγήκαν οι άλλες εκπομπές κι άλλη λέει "Πιστεύω όμως πως θα υπάρξει κάποια που θα "ξεχωρίσει" λόγω των χαμηλών νούμερων που θα κάνει και σαφώς θα έχει και άσχημες εξελίξεις στην καριέρα της ίσως και στη μέση της χρονιάς." . Κάλο στον εγκέφαλο έχει η κοπέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντάξει παιδιά το καταλάβαμε για ποια δουλεύετε. Και άλλοι κάνουν προβλέψεις σχετικά με νούμερα και σειρά κατάταξης αλλά "κάλο στον εγκέφαλο" έχει αυτή που νομίζουν πως θίγει (χωρίς να την κατονομάσει, αλλά εκείνοι την κατάλαβαν αμέσως) την αφεντικίνα τους. Έτσουξε πολύ η αποδοχή που είχε από τον κόσμο η Μαλέσκου και οι καλές κριτικές που πήρε σχεδόν από όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Μαλεσκου ηταν πολυ καλη, αυτο που ελειπε ηταν θεματα με ενδιαφερον. δεν ξερω ποιος ειναι πισω απο αυτο ,αλλα χρειαζεται αμεσως αντικατασταση. Η ροη πρεπει να ειναι γρηγορη και να εχει ενδιαφερουσα θεματολογια, συνεντευξεις κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νίνα. Ξέρουμε την εμμονή σου και το μένος σου για τη Σκορδά από πέρσι οπότε δικαιολογημένα πάει το μυαλό όλων μας εκεί. Και δεν είναι ούτε αφεντικό κανενός ούτε και δουλεύουμε για το κανάλι (τουλάχιστον εγώ). Μήπως συμβαίνει το αντίθετο; Δηλαδή εσύ "δουλεύεις" για άλλο κανάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11:45Π.Μ έχεις δίκιο.

    Η Μαλέσκου τέλεια και δεν ισχύει ότι ο Χατζηδάκης το χαλάει. Όταν όμως θα έχει απέναντι Κουτσελίνη (είναι η μόνη που παίζει την ίδια ώρα,τις άλλες τις έχει από μία ώρα) Θα πέσει 3% τηλεθέση γιατί και η Κουτσελίνα είναι θανατοεκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !