Στο «Happy Day» εντάσσεται η Εύη Φραγκάκη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3


 Πιο φρέσκο και ανανεωμένο από κάθε άλλη φορά επιστρέφει το «Happy Day» για την 8η του σεζόν την προσεχή Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου στις 08:00 στον Alpha!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα υποδέχεται τους τηλεθεατές στο συνηθισμένο πρωινό ραντεβού τους, με ένα μεγάλο χαμόγελο για μια χαρούμενη μέρα. Η παρέα της γνώριμη και αγαπημένη. Ο Δημήτρης Παπανώτας επιστρέφει και με τον Κώστα Φραγκολιά και την Τίνα Μεσσαροπούλου αναλαμβάνουν με θετική διάθεση να δίνουν παλμό στη μέρα.

Μετά τον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία Μπέη στη στήλη μαγειρικής, την Όλγα Λαφαζάνη στη στήλη «Μαμά – Παιδί» και η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη έρχεται να προστεθεί στην πρωινή dream team, η οποία θα παρουσιάζει θέματα κοινωνικά και επικαιρότητας.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του zappit, η γοητευτική δημοσιογράφος του Alpha θα βρίσκεται στην πρωινή παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα πλαίσια της ενότητας που προαναφέρθηκε και όχι στο πάνελ του «Happy Day».

Παράλληλα, ο Δήμος Βερύκιος όπως κάθε χρόνο θα προσεγγίζει την επικαιρότητα αναλύοντας τις ειδήσεις της ημέρας, ενώ ο Γιώργος Σατσίδης θα φέρνει αέρα Hollywood στο πρωινό με extra δόσεις… bachelor.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 8η σεζόν θα βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ καλή δημοσιογράφος. Φρέσκια και γλυκιά. Αυτή επρεπε να πάρει τη θέση της Μεσαροπουλου που είναι γεματη κακία και από ρεπορτάζ όλα διαψεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει να την βγαλουν και στο στουντιο.Εχει και εμπειρια και αμεσοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω , μονο που δεν ειναι αξιοπιστη.Περυσι μεσουσης της σεζον αφησε την Μενεγακη ξεκρεμαστη για να παρει δικη της εκπομπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !