«Happy Day»: To Body Shaming και ο Παπανώτας που δεν μαθαίνει από τα λάθη του...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Εκτός τόπου και χρόνου το "Happy Day"!

Ο λόγος για τα άκομψα σχόλια σχετικά με τα κιλά του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που δεν ανταποκρίνονται στην φωτογράφιση που έγινε για την ραδιοφωνική του εκπομπή. Ακούστηκαν ατάκες του τύπου "Ήρθε και φούσκωσε ο Γρηγόρης και έγινε σαν την θεία του Χάρρυ Πόττερ", "Μήπως είχε 10 μέρες κατακράτηση;"

Ξέρετε, το "Body Shaming" δεν έχει φύλο και δεν θεωρείται κατακριτέο μόνο αν γίνεται για τις γυναίκες. Εξίσου προσβλητικό είναι όταν αντικείμενο του σχολιασμού είναι και ο άνδρας. Σε μία κοινωνία που προσπαθεί να αποβάλλει χοντροφοβικα,σεξιστικα,ομοφοβικα και γενικώς ρατσιστικα πρότυπα, τέτοια σχόλια δεν είναι ανεκτά. 

Το σπηκάζ, πάντως, θύμισε τις παλιές εποχές του STAR. Αυτή η "ειρωνική-επιθετική" αισθητική ήταν επιτρεπτή τώρα, αλλά πλέον η τηλεόραση έχει αλλάξει. Φυσικά, τον χορό του "bullying" άρχσε ο Δημήτρη Παπανώτας. Μάλλον η περσινή του εμπειρία στον ΣΚΑΙ  με το περιστατικό που αφορούσε την φοιτήτρια δεν του έμαθε τίποτα. Ούτε φυσικά, συγκίνηθηκε από το πόσο, κατά γενική ομολογία, ήταν απρεπή τα όσα είχε πει για τη Σίσσυ Χρηστίδου πριν δύο σεζόν. Μην πάμε πιο παλιά, στα ξενοφοβικά σχόλια περί Ραμόνας και στα σεξιστικά προς τη Τζένη Μπαλατσινού. 

Αλλά δεν φταίει εκείνος. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον επιβράβευσε, κάνοντας του πρόταση να επιστρέψει στην εκπομπή. Όλα τα λάθη έχουν και τις συνέπειες τους. 




Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όταν δεν έχεις αρκετά προσόντα και βγάζεις πολλά χρήματα από την τηλεόραση πρέπει να προσέχεις την εμφάνισή σου. Αν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορείς να το κάνεις, μπορείς να αποσυρθείς. Τέλος, οι εκπομπές κουτσομπολιού έτσι ήταν, είναι και θα είναι. Σ' όποιον αρέσουν, τουλάχιστον γεμίζουν το πρόγραμμα των καναλιών, αφού δεν ανακαλούνται οι άδειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι η εποχή του πολιτικά ορθού μέχρι ενός σημείου . Αλλά να έχουμε την αίσθηση του χιούμορ. Να παρατηρούμε το βίντεο με προσοχή ώστε να αντιλαμβανόμαστε την πρόθεση του άλλου. Το βίντεο σατίριζε το photoshop που μπορεί να ήταν λίγο υπερβολικό σε αυτό θα συμφωνήσω .Από την άλλη ο Παπανώτας σατίρισε το photoshop (μόνο) ,μην είμαστε υπερβολικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο, Άγγελε. Εξαιρετική τοποθέτηση για έναν τύπο που απλώς παρασιτει απο κανάλι σε κανάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο,τι να 'ναι... το πανελ σχολιαζε την προφανη διαφορα του σωματος του Γρηγορη σε φωτογραφια στη Μυκονο και σε επισημη φωτογραφηση για το ραδιοφωνο, οχι οτι εγινε χαλια τωρα που παχυνε περισσοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή το 2020 να μιλάνε άνθρωποι για τα κιλά κάποιου ακόμα και μάλιστα τόσο περιπαιχτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !