Συνεχίζεται το «Elif» μέχρι νεωτέρας...

Χρήστος Παναγούλης
7

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για την απόφαση του ΑΝΤ1 να σταματήσει την προβολή τούρκικων σειρών, λόγω της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί με την γείτονα χώρα. Μάλιστα, στο Star υπήρξαν πολλές φωνές που υποστήριξαν ότι θα πρέπει να γίνει κάτι ανάλογο και με την σειρά «Elif», η οποία προβάλλεται κάθε απόγευμα από το κανάλι της Κηφισιάς. Ωστόσο, τα ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης και το χαμηλό κόστος έκαναν τους ιθύνοντες να αλλάξουν γνώμη και έτσι ο 4ος κύκλος του «Elif» θα προβληθεί κανονικά, χωρίς βέβαια ιδιαίτερο πρόμο από το κανάλι. Σε κάθε περίπτωση, τα στελέχη θα περιμένουν τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, καθώς αν η κατάσταση χειροτερεύσει τότε δεν αποκλείεται η τούρκικη σειρά να ρίξει πρόωρα τίτλους τέλους.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αίσχος! Να κοπεί τώρα η σειρά. Σα δεν ντρέπονται εκεί στο STAR να δείχνουν αυτές τις βλακείες με τον γείτονα εξ ανατολών να φωνασκεί και να μας απειλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα ότι είναι αισχος μόνο ικανοποιητικά νούμερα δεν κάνει με 9-10
    % όταν παίρνει lead in το διπλάσιο από το shopping star

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πρεπει αμεσα να επεμβει το ΕΣΡ για τη διακοπη της σειρας, και επιβολη τσουχτερου προστιμου στο STAR. Για προσβολη της εθνικης μας αξιοπρεπειας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nτροπή τους. Δεν πρόκειται να ξαναδώ κανένα πρόγραμμα αυτού του καναλιού, εφόσον φέρεται έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σχολιο για τα ικανοποιητικα νουμερα προκαλει γελιο. Το Shopping Star πριν και ο Τροχος της Τυχης μετα πηγαινουν εξαιρετικα, και η τουρκικη αηδια δημιουργει κενο με μονοψηφια 1 ωρα. Ειναι και το επιπεδο της σειρας τοσο χαμηλο, που ακομα και το χαμηλο κοστος δεν δικαιολογει πληρως την αποφαση του Σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αισχος. Δηλ τι άλλο πρέπει να γίνει για να σταματήσει η προβολή της τριτοκοσμικής αυτής σειράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι ηλίθιοι εκεί στο Star πραγματικά! Πρώτον και 40% να έκανε αυτή η τούρκικη αηδία θα έπρεπε να κοπεί χτες. Δεύτερον πια ικανοποιητικά νούμερα που στο δυναμικό κοινό πατώνει όταν περνει πάσα από την Καγιά με 20% , το πιο αδύναμο πρόγραμμα του Star είναι . Ακόμα και το Μακεδονία tv το πέρναγε πολλές φορές φέτος όταν έπαιζε η μεξικάνικη σειρά La Patrona . Ο κόσμος γυρνάει την πλάτη στις τούρκικες αηδίες και μόνο κάτι αμόρφωτοι ηλικιωμένοι 70 κάθονται και τη βλέπουν . Να το ξανασκεφτούν γιατί θα πέσει πολύ κράξιμο αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Κοίτα να δεις που πρέπει να γίνει πόλεμος για να το κόψουν. Έλεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !