Eκλεισε η ομάδα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

5



Έτοιμη για το νέο της τηλεοπτικό βήμα ως  παρουσιάστρια είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που την νέα σεζόν θα μας χαιρέτα από τον ALPHA με την δική της εκπομπή με τίτλο  "Pop Up".

Σύμφωνα με  πληροφορίες του gossip-tv.gr, στο πάνελ της εκπομπής και δίπλα στο μοντέλο και παρουσιάστρια (πλέον) θα βρίσκονται οι: Αφροδίτη Γραμμέλη, Φωτεινή Πετρογιάννη, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, ο Κωνσταντίνος Ντάφλος, ενώ στην αρχισυνταξία θα είναι ο Στέλιος Χαϊμαντάς.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στο Love It του ΣΚΑΪ το δυνατό χαρτί της εκπομπής είναι η Μαλέσκου και ο αδύναμος κρίκος το πάνελ. Στην εκπομπή της Ηλιάνας μάλλον οι ρόλοι είναι αντίστροφοι, χωρίς να λέει κανείς ότι το πάνελ της Παπαγεωργίου είναι κορυφαίο, απλώς είναι αρκετά καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφροδίτη Γραμμέλη; Οκ, Στους δημοσιογραφικους κύκλους την αποκαλούν γρουσούζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Γραμμελη κραζει για να φερνει νουμερα , εχει χασει το κυρος και την αξιοπιστια που ειχε δια παντος . Ανεκαθεν ηταν βεβαια ετσι μονο που το ευρυ τηλεοπτικο κοινο, δεν την γνωριζε. Απιστευτο επισης ηταν το μενος της εναντιον της Μενεγακη και σχεδον γελοια η σταση της απεναντι στην Καινουργιου που μετα εκθειαζε. Βεβαια σε οτι και αν η ιδια δοκιμαστηκε απετυχε παταγωδως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ηλιάνα είναι ένα μικροκαμωμένο,όμορφο,γλυκό και φρέσκο κορίτσι που η ηλικία της θα μπορούσε να είναι μεταξύ 21-23 ετών όπως την είχα δει σε μία φώτο.
    Η Ομάδα της είναι πολύ δυνατή που πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά.
    Η Ιωάννα έχει την Λαζάρου το δυνατό χαρτί και τον Γρηγορόπουλο (στον γνωστό του ρόλο που είχε και στην Σταματίνα),ο Χατζιδάκης μας διέψευσε και δεν τραβάει ο 4ος μηδέν.
    Πέρα από Σκάι και Α δυνατή ομάδα φέτος θα έχει και η Καινούργιου μαζί με Κούκου,η Δανάη στο Μέγκα κι εκείνη καλή θα έχει όχι όμως πολύ δυνατή,για την Φαίη θα δούμε....
    Ένα μπράβο να πούμε στα κανάλια που μας κάνουν να κόβουμε βόλτες σε όλα καθημερινά η θα βλέπουμε μία ημέρα το ένα μία το άλλο,που αυτό πέρσι δεν το κάναμε και ήμασταν σε ένα δύο μόνο και φυσικά που έκαναν ανανέωση στα πρόσωπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με εξαιρεση την Αφροδίτη που είναι η καλύτερη πανελίστρια αυτή τη στιγμή όλοι οι αλλοι ειναι τραγικά λίγοι για μια απειρη παρουσιαστρια. Θα πατωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !