Η νέα ενότητα που εντάσσεται στο The Booth

6

Η γυναικεία παρέα του OPEN, The Booth όπως έχει γίνει γνωστό συνεχίζει και την νέα τηλεοπτική σεζόν. Η εκπομπή έχει πάρει θετικά σχόλια και αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε και στους πίνακες τηλεθέασης.

Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία Ρήγα δίνουν λύσεις στα προβλήματα όσων παίρνουν τηλέφωνο στην εκπομπή, πάντα με καλή διάθεση και χιούμορ.

Τώρα και σύμφωνα με πληροφορίες  του Vanda's blog  μέσα από το Youweekly.gr, στο The Booth θα προστεθεί μια νέα ενότητα.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις παρουσιάστριες θα υποδέχονται στο πλατό διάφορους καλεσμένους από το χώρο της showbiz για να απαντάνε μαζί τους σε τηλεφωνήματα των τηλεθεατών.

Και αυτό γιατί, όταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρισκόταν εκτός εκπομπής την θέση της έπαιρναν διάφοροι διάσημοι, κάτι που επέφερε θετικά σχόλια. 

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. οτι και να κανουν μονοψηφιοι θα ειναι.στο οπεν νομιζουν πως κατι εκαναν,ηταν μονοψηφιοι μονοι τους το καλοκαιρι.τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι αποτυπωθηκε ακριβως στους πινακες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μουτιδου ειναι εκπληκτικη, της φευγει η ατακα στο δευτερολεπτο, θα μπορουσε και σε κατι αλλο μονη της να δοκιμαστει. Οι υπολοιπες ειναι καλες και ευχαριστες , ειναι μια ευχαριστη εκπομπη , οχι μελο, ουτε βαρια, μπορει η Μουτιδου και γυριζει την εκπομπη οταν ειναι καποιο ψευτικο τηλεφωνημα και το κανει με χιουμορ. Γενικα η εκπομπη βλεπετε ευχαριστα και γουσταρουμε Μουτιδου , ειναι ταλενταρα και πανεξυπνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ο Γκουνταρας 15αρια χτυπαγε , σημαινει κατι αυτο;Η εκπομπη ηταν προσβλητικη , κιτρινη , με χυδαιους χαρακτηρισμους και προσβολες για προσωπικοτητες εντος και εκτος χωρου. Οταν εχεις δημοσιο βημα και παιδεια πρεπει να εχεις και να προσεχεις του τι λες. Η τηλεοραση ουτε το σπιτι μας ειναι ,ουτε το WC μας, υπαρχουν παιδια , εφηβοι , γεροντοτεροι ανθρωποι,δεν θα πρεπει να επιλεγουμε ατομα στον τηλεοπτικο χωρο με βαση του τι δεν προσβαλει αυτους τους ανθρωπους;Δεν ενδιαφερει τον τηλεθεατη να μεταφερεις προσωπικα σου προβληματα στο γυαλι , ουτε να μιλας σαν νταλικιερης , ουτε να εισαι μιζερος και να εκστομιζεις κακιες. Να χαλαρωσουμε θελουμε , οχι εκνευριζομαστε , ουτε να ακουμε ανοησιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορώ με αυτά που διαβάζω από ορισμένους. Ποιος σας είπε ότι τα κανάλια κοιτάνε μόνο τα νούμερα; Τι νομίζετε ότι είναι; Πυρετός τα νούμερα και βυχαλάκι; Πρώτο και σημαντικότερο είναι το κόστος, αν μια εκπομπή καλύπτει το κόστος της με τα νούμερα που κάνει κι αν δεν είναι κάτω από το μέσο όρο του καναλιού κατά πολύ τη συνεχίζουν. Καλά τι νομίζετε ορισμένοι; Ότι τη συνεχίζουν και το χειμώνα από βίτσιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aυτο δε το λες και νεα ενοτητα απλα θα γινει μια προσθηκη ατομου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !