Αυτό είναι το τρέιλερ για τον "ΗΛΙΟ" . Πότε κάνει τελικά πρεμιέρα;

7
H νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, ο «Ήλιος» έρχεται να φωτίσει την αλήθεια…

Η Λήδα (Ευγενία Δημητροπούλου) επιστρέφει με τον έφηβο γιο της, Πέτρο (Κωνσταντίνος Πεσλής), στην όμορφη, παραθαλάσσια πόλη που γεννήθηκε, μετά από 18 χρόνια απουσίας. Εκεί, θα συναντήσει ξανά τον Φίλιππο (Αντίνοος Αλμπάνης), τον πρώτο έρωτα που τη σημάδεψε, αλλά θα έρθει και αντιμέτωπη με την οικογένειά της, τα λάθη του παρελθόντος και την οδύνη της αυτοκτονίας της αδελφής της. Τότε, η Λήδα έφυγε κρυφά, γεμάτη τύψεις και ενοχές, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού βρίσκεται. Τώρα, γυρίζει για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν και να κλείσει έναν κύκλο που κράτησε 18 χρόνια. Ο πρώτος άνθρωπος που θέλει να δει, είναι ο παλιός κολλητός της φίλος. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν τον βρίσκει νεκρό και η ίδια κατηγορείται για τον φόνο του. Το έγκλημα αυτό πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων που αναστατώνουν τη ζωή της και βγάζουν στο φως τα κρυμμένα μυστικά της πόλης. Η Λήδα προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά της, να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις και τα αισθήματά της, να ζήσει τον έρωτα που στερήθηκε. Διχάζεται, όμως, ανάμεσα στο άσβεστο πάθος της για τον Φίλιππο, ο οποίος είναι πλέον παντρεμένος με την Αλίκη (Ντόρα Μακρυγιάννη) και στον νέο έρωτα που απρόσμενα γεννιέται με τον Δημήτρη (Γιώργος Καραμίχος), τον Αστυνόμο που έχει αναλάβει την υπόθεσή της. Ο Δημήτρης, θέλοντας να φτάσει στην αλήθεια, περνά απ’ το μικροσκόπιο τις ζωές όλων, αποκαλύπτοντας μυστικά, παράνομες σχέσεις και απάτες του «τότε» και του «τώρα».

Ποιος θέλει να ενοχοποιήσει τη Λήδα για τον φόνο του φίλου της και γιατί;
Τι είναι αυτό που ήξερε ο δολοφονημένος άντρας και γι’ αυτό έπρεπε να σωπάσει για πάντα;
Τι κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία της αδελφής της, 18 χρόνια πριν;
Πώς αντιδρά ο Πέτρος όταν συνειδητοποιεί ότι όλα όσα ήξερε για τη μητέρα του ήταν ψέματα;
Πώς αντιδρούν οι γονείς της στην απρόσμενη άφιξή της που ανατρέπει όλα όσα ήξεραν μέχρι τώρα;
Τι θα γίνει όταν η Λήδα συναντήσει ξανά τον Φίλιππο, τον μεγάλο της έρωτα από το παρελθόν; Και πώς θα αντιδράσει η γυναίκα του, Αλίκη και τα παιδιά του στις αλήθειες που θα αποκαλυφθούν;
Τι θα γίνει όταν και ο Δημήτρης διεκδικήσει μια θέση στη ζωή της Λήδας;

«Ήλιος». Πρεμιέρα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Φοβερό τρέιλερ. Μέχρι στιγμής ο ΑΝΤ1 έχει 2 στα 2 με την σειρά αυτή και τις Αγριες Μέλισσες. Να περιμένουμε να δούμε και τα τρέιλερ των άλλων σειρών για να εκτιμήσουμε το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη σειρά. Προβλέπω τριαντάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν με ενθουσιασε το τρειλερ. Βεβαια προσωπικα εμενα δεν μου πολυαρεσουν δραματικες σειρες, προτιμω κωμωδιες. Θα πρεπει να ανεβει και το δελτιο, γιατι αλλιως ο Ηλιος θα παιρνει πολυ χαμηλη πασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σειρά αυτή έκανε τεράστια επιτυχία, βραβεύτηκε και αποτέλεσε φαινόμενο στην Γαλλία. Αποτελείται από 400+ επεισόδια. Η Γεωργιάδου θα την χειριστεί όπως πρέπει. Σίγουρα θα συζητηθεί και θα έχει επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο τα πρώτα τρειλερ, ελεγα οτι θα ειναι μια χαζομαρα, τελικά αλλαξα γνώμη. Για να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακούγονται πολύ καλά σχόλια και υπάρχει μεγάλη αναμονή κοινού,πιστεύω θα πάει πάρα πολύ καλά αρκεί βέβαια να μην υλοποιηθεί η σκέψη να προβάλλεται σε επανάληψη στις 4 γιατί θα είναι μεγάλο λάθος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν μπει απεναντι απο το ελα στη θεση μου που το εχουν τραβηξει απο τα μαλλια μαλλον θα παει καλά.Δεν το ειδαμε ακομη γι'αυτο και δεν εχω να πω κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !