Αλλαγές στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Χρήστος Παναγούλης
3

Αλλαγές πρόκειται να γίνουν στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέκσου τις επόμενες μέρες. Τα νούμερα δεν είναι πολύ υψηλά, ωστόσο με αφορμή τις πρεμιέρες που ετοιμάζονται στα άλλα κανάλια, ο ΣΚΑΙ αλλά και η ίδια η παρουσιάστρια επιθυμούν να διαφοροποιηθούν.

Έτσι θα δούμε περισσότερα κοινωνικά και χρηστικά θέματα με το «Love it» να έχει έναν infotainment χαρακτήρα. Άλλωστε η ίδια μπορεί να διαχειριστεί άψογα όλες τις συνεντεύξεις ακόμα και με πολιτικά  πρόσωπά.

Πηγή: media.gr

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. τα ειπαμε.. η θεματολογια μπαζει απο παντου, ποσο να ενδιαφερει ενα θεμα με γυμναστικη , η συνεντευξεις με αγνωστα προσωπα, η επισκεψη σε Ακαδημια ρεμπετικου , η ενα πανελ που δεν βλεπει καν ο ενας τον αλλον και καθονται σε ενα τεραστιο καναπε λες και πηγαν επισκεψη.Η Μαλεσκου παρολα αυτα ειναι καλη και το παλευει, συνεργατες πρεπει να αλλαξει, αυτοι που ανελαβαν ειναι επιεικως ερασιτεχνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι infotainment εκπομπες θελουν δουλεια και προετοιμσια, δεν γινεται να αλλαζει το υφος της εκπομπης στο ποδι και ετσι προχειρα. Η Μελετη προετοιμαζε την εκπομπη της ολο το καλοκαιρι για να βγει. Στον Σκαι ειναι πανικοβλητοι και κανουν ανοησιες και προχειροτητες. Αντι να καλυτερευουν και να βελτιωσουν την θεματολογια , κανουν βεβιασμενες και προχειρες κινησεις αλλαζοντας το υφος της εκπομπης , αλλα με το ιδιο ανουσιο πανελ και χωρις καμια προετοιμασια. Η Μαλεσκουταιριαζει στο υφος και το στυλ του ΑΝΤ, στον Σκαι απλα την ταλαιπωρουν και θα καψουν ενα καλο χαρτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλλαγη ταυτοτητας της εκπομπης ειναι ενα ρισκο. Σε απεναντι καναλια, οπως ο Alpha και το Star, θα υπαρχουν infotainment εκπομπες που εξ' αρχης ειχαν ετσι στηθει ενω απεναντι υπαρχουν και δελτια ειδησεων που παρουσιαζουν κοινωνικα θεματα. Στην παρουσα φαση, θα ηταν πιο χρησιμη η τοποθετηση περισσοτερων και με μεγαλυτερο ενδιαφερον συνεντευξεων, καποια συντομα ταξιδιωτικα αφιερωματα σε περιοχες της Ελλαδος και η ενισχυση του τηλεοπτικου και κινηματογραφικου ρεπορταζ. Πρεπει να ενδυναμωθει το κομματι του ρεπορταζ και του σχολιασμου, που παραμενει αδυναμος. Επισης, πρεπει να εξασφαλιζονται αποκλειστικα ρεπορτάζ απο τα ριαλιτι του σταθμου και να μην διαρρεουν σε αντιπαλες εκπομπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !