Σε τρείς εκπομπές θα απολαύσουμε φέτος την Δέσποινα Βανδή

3

Αναμφισβήτητα θα μπορούσαμε να πούμε πως η φετινή χρονιά ανήκει στην Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια μέσα από ότι κάνει το τηλεοπτικό κοινό την αγκαλιάζει και αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε χρόνια.


Φέτος την Δέσποινα Βανδή θα την απολαύσουμε σε τρεις ρόλους. Αρχικά θα παραμείνει στην κριτική επιτροπή του «Just the 2 of Us» στο OPEN, μια συνταγή δοκιμασμένη μιας και έχει υπάρξει αρκετές φορές στο τραπέζι των κριτών και με την περσινή της εμφάνιση στο λαμπερό show αλλά και τα σχόλια της προς τους παίκτες κέρδισε τους τηλεθεατές.Παράλλη­λα, η ταξιδιωτική και ταυτόχρονα μαγειρική της εκπομπή  «My Greece» θα συνεχίσει να μας ταξιδεύει στις ομορφιές της Ελλάδας και τους γευστικού θησαυρούς που κρύβει η χώρα.Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και μετά την Κύθνο θα ακολουθήσουν η Κρήτη, η Κέρκυρα και η Φολέγανδρος.


Τέλος, αν όλα πάνε καλά και βγει το X-Factor στα μέσα της σεζόν, στο τιμόνι θα βρίσκεται ξανά η Δέσποινα Βανδή.

Έτσι λοιπόν η τραγουδίστρια πέραν από την αγάπη που έχει για το τραγούδι, φαίνεται πως ο χώρος της τηλεόρασης την έχει γοητεύσει και οι επιλογές που κάνει είναι άκρως προσεκτικές.

Πηγή: Τηλέραμα 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. γιατι αραγε, δεν υπαρχουν αλλοι ταλαντουχοι ανθρωποι , η Βανδη ειναι καλη στις δημοσιες σχεσεις αλλα μετριου ταλεντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ακριβώς γι'αυτο ειναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην τηλεόραση η Δέσποινα. Τραγουδιστικά η καριέρα της βρίσκεται σε τέλμα. Η τελευταία μεγάλη της επιτυχία ήταν το ''Κάνε κάτι'' του 2014, 6 χρόνια πριν και τις φορές που προσπάθησε να ηγηθεί σχήματος τα τελευταία χρόνια το 2016 στο ''Θέα'' με τον Χολίδη έκλεισε σε 1 μήνα και τον χειμώνα που μας πέρασε στο ''Acro'' με Νινο, Παπαδοπουλο έκλεισαν σε 1,5.

    Δεν έχει ούτε τη δυναμική της Θεοδωρίδου π.χ, ούτε τη διαχρονικότητα της Βίσση για να στηρίζεται μόνο στην τραγουδιστική της καριέρα.

    Ευτυχώς έχει βρει τον τρόπο να συνεχίζει να υπάρχει είτε μέσα από τα μιούζικαλ που συμμετέχει κατά καιρούς στο θέατρο, είτε μεσω της τηλεόρασης. Βέβαια η συνεργασία με Κοκλώνη στο trash σόου του δεν είναι κι ότι καλύτερο αλλά την κρατάει στην δημοσιότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως την τρωμε στη μαπα , ενα αταλαντο πλασμα που ειναι δικτυωμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !